CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Un usuari i un treballador s’encadenen contra les retallades a l’hospital de Viladecans

Dijous, 17 novembre, 2011

Un treballador de l'hospital de Viladecans (zelador) i un usuari del centre han decidit encadenar-se aquest matí a les grans columnes que donen accés al recinte. Han posat l'accent en denunciar les retallades del Departament de Salut que en aquest municipi del Baix Llobregat estan afectant especialment als quiròfans, el personal i els llits disponibles.

També han denunciat que el centre hospitalari està col·lapsat des de que la direcció va decidir tancar indefinidament una de les 5 unitats del servei d'urgències, a la que s'hi suma una altra de les unitats durant el cap de setmana. Segons ha explicat un membre del comitè d'empresa del centre sanitari, el servei és molt deficient per la gran quantitat de gent que s'hi acumula, amb llits i pacients ubicades als passadissos i amb llargues cues.

Extret de La Directa:

http://www.directa.cat/noticia/un-usuari-i-un-treballador-sencadenen-contra-les-retallades-lhospital-de-viladecans-0Catalunya Press:

http://www.catalunyapress.cat/es/notices/2011/11/metges_de_catalunya_cree_que_el_responsable_de_la_huelga_es_el_govern_57739.php


ABC:

http://www.abc.es/agencias/noticia.asp?noticia=1002534