CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Una cadena humana envolta tot el Port Vell de Barcelona el 21 de juliol per denunciar un projecte per a ‘super-rics’

Diumenge, 22 juliol, 2012
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print

REDACCIÓ DIRECTA | 21/07/2012

El migdia del 21 de juliol una multitudinària cadena humana organitzada per entitats de la Barceloneta ha envoltat tot el perímetre del Port Vell de Barcelona. Gent de totes les edats, des de criatures fins a la revolucionària llibertària Concha García -autèntica memòria viva de la Guerra Civil i el segle XX-. Tothom s'ha agafat de les mans i han cridat ben fort, amb l'acompanyament d'una batucada, contra el projecte -defensat per Xavier Trias- que pretén convertir l'antic port en un recinte elitista per a super-iots de luxe gestionat per la multinacional Salamanca Group.

Fa més d'un any que s'especula amb l'OK municipal a les intencions d'un lobbie de multimilionaris que impulsa la remodelació integral que privatitzaria tota la infraestructura, però el dia a dia de les obres demostra una disponibilitat i acord dels polítics de CiU que, fins i tot, s'ha pogut visibilitzar amb anterioritat a que les obres fossin aprovades legalment i en els seus terminis establerts.

Veïns i veïnes han denunciat reiteradament la precipitació, poca transparència i inusitada velocitat amb que s'està donant llum verda a tot plegat. La mobilització d'avui ha acabat amb una gran sardinada popular amb vistes a la platja.

http://www.directa.cat/noticia/una-cadena-humana-envolta-tot-port-vell-barcelona-denunciar-projecte-super-rics

<\/span>
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció