CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Una sentència judicial decreta l’expulsió de la CNT-66 del local que havia okupat a Perpinyà

Dissabte, 24 setembre, 2011

IMGP2087

La sentència final en el procediment judicial per l'okupació d'un local a 13 rue des Troubadours per a seu de la federació local de Perpinyà de la CNT-66, a la Catalunya Nord, s'ha conegut el 22 de setembre.

La sentència dictamina l'expulsió, no donen dates però pot ser imminent. La condemna econòmica són 700€ per al lloguer de setembre, 150€ mes per a despeses de tramitis i 900€ per a indemnitzar les despeses de l'advocat de l'ajuntament.

Comunicat de la CNT-66 davant la sentència d'expulsió

Després de més de tres mesos d'ocupació d'un local buit al centre de Perpinyà, la sentència implacable ha caigut. Tot i que el jutge no accepta totes les peticions de l'Ajuntament de Perpinyà, ordena l'expulsió de la CNT sense retards ni en el pagament ni en l'evacuació del local.

Legalment és pràcticament impossible obtenir un altre resultat, ja que hem estat considerats com a ocupants sense dret ni títol.

No obstant això, la nostra sol.licitud d'adjudicació d'un local sindical a l'alcalde de Perpinyà, és i segueix sent legítima, però és el Tribunal Administratiu qui té jurisdicció per a decidir sobre la nostra lluita en la que portem ja tretze anys, una lluita que seguirà endavant d'altres formes.

CNT-66


La CGT de Girona ens solidaritzem amb la CNT-66 que ha de ser desallotjada del seu nou local que van ocupar el mes de juny

La CNT-66 ja porta 13 anys lluitant per un dret fonamental a la igualtat de tracte davant l'Ajuntament de Perpinyà. Tretze anys lluitant per el que es el seu dret: optar també als espais a disposició per part de l'Ajuntament de un local adequat per al desenvolupament de la seva activitat sindical. Fins ara, les autoritats locals s'han negat sempre a atendre les demandes de la CNT-66, usant com a pretext una suposada manca de disponibilitat d'un local quan son nombroses les entitats i sindicats que si que han tingut dret a locals facilitats per l'Ajuntament adequats a les seves necessitats. La CNT dels Pirineus Orientals entén que aquesta actitud vulnera el seu dret fonamental a portar a terme plenament la seva activitat. Per lo qual, en un primer moment, ha decidit ocupar una antiga escola en desús de propietat municipal per a exigir i defensar el seu dret per la via de l'acció directa.

La justícia, sent la que es i estant al servei dels qui sabem acaba de fallar en contra de la CNT nord catalana per la via del procediment d'urgència instant a la organització a desallotjar d'immediat el local que ocupa

Com bé clama la organització anarcosindicalista, la expulsió no es la solució. La CNT es proposa continuar amb les seves reivindicacions per medis tant extrajudicials que judicials. De moment ja han interposat una demanda en el Tribunal Administratiu de Montpellier contra l'ajuntament de Perpinyà per desigualtat de tracte i atemptat contra la llibertat de reunió. Ara més que mai la CNT-66 necessitarà el suport actiu de totes i tots en la seva lluita per als seu drets fonamentals.

Prou persecució a l'anarcosindicalisme.

Visca la CNT-66

CGT-Girona

<\/span>
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció