CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Una trentena d’entitats es manifestaran a Terrassa per demanar la llibertat de «Franki»

Divendres, 23 maig, 2008

cartell dia 29

Franki Llibertat.

Concentració aprofitant la realització del Ple de l’Ajuntament de Terrassa, dijous 29 de maig a les 20 h.

Franki es troba empressonat complint una sentència de 2 anys i 7 mesos acusat d'atemptat a l'autoritat, desordres i ultratge a la bandera espanyola en una mobilització produida a Terrassa l’any 2002.

Convoca: Solidaritat Antirepressiva de Terrassa


Una trentena d'entitats socials, culturals, veïnals sindicals, cíviques i partits van presentar ahir un manifest de suport al jove terrassenc Francesc Argemí, Franki, que porta tres setmanes complint una condemna de dos anys i set mesos a Can Brians per atemptat a l'autoritat, desordres i ultratge a la bandera espanyola. Demanen el seu alliberament i es manifestaran el dia 29 a les vuit del vespre davant l'Ajuntament coincidint amb el ple.

Culpen directament del seu empresonament el consistori per interposar la denúncia pels aldarulls de la festa major del 2002; el jutge que va dictar la sentència el 2004 i la que la va executar i, finalment, les lleis estatals perquè manté delictes com l'ultratge a la bandera.

Les entitats són Acció Autònoma, Acció Catòlica i Obrera, Adenc, Assemblea de Joves Independentistes, AV del Segle XX, l'Associació Esportiva i Cultural Ves que bitllen!, l'Associació per la Diversitat i el Diàleg entre els Pobles, l'Associació per la III República, Associació per la Millora de Ca n'Anglada, l'Ateneu Candela, Bastoners de Terrassa, Biterna, Cau el Truc, la CUP, el Centre Excursionista, la CGT, la CAL, Dones del Sac, Endavant, Esplai Ca n'Anglada, l'Esplai Ca n'Aurell, Luchadores por Nuestros Derechos, Fòrum-Art, la JERC, Joves Comunistes, Justícia i Pau, Kaos en la Red, Lluita Internacionalista, MDT, Papallona de Sant Pere, PSUC i Zaituna.