CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Unes 500 persones es concentren a Torreforta contra les retallades en Educació, com a preàmbul a la jornada de mobilització i vaga del 22M

Divendres, 18 maig, 2012
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print

Unes 500 persones es van concentrar, dijous 17 de maig per la tarda, a Torreforta (Tarragona) contra les retallades en Educació, davant del Centre Cívic del Barri. Hi van prendre part professors, pares i alumnes d’escoles i centres de Ponent, a proposta de l’Institut de Torreforta. La concentració comptava amb el suport de tots els sindicats i la plataforma en defensa dels drets públics.

Els sindicats denuncien que la tercera onada de retallades del govern Mas se sumen a les que ja venen patint des de fa tres anys. A més, cal sumar-hi les que arriben des del Govern de l’Estat. Afegeixen que les noves taxes a la universitat i a la formació professional, l’augment d’un 20% d’alumnes per classe o l’increment d’hores del professorat impliquin un retrocés al sistema educatiu de fa 30 anys. També han fet crides d’alerta pel tancament de centres i la congelació dels projectes de noves llars d’infants.

La d’aquest dijous ha estat la concentració prèvia a la vaga de l’ensenyament públic convocada a nivell de tot l’Estat dimarts vinent. A Tarragona ciutat es faran diverses concentracions al llarg del matí, una d’elles davant de la delegació d’Ensenyament, al carrer Sant Francesc, a banda de la manifestació unitària per la tarda.

* Notícia publicada al web de Pobleviu

<\/span>
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció