CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Unipost presenta concurs de creditors per la porta del darrera i sense donar la cara davant la plantilla

Dissabte, 22 juliol, 2017

Per la premsa digital i quasi a la una de la matinada del 19 de juliol de 2017, així és com la CGT i el conjunt de la plantilla d'Unipost ens hem assabentat de que l'empresa dirigida pel clan Raventós havia presentat el dia anterior un concurs de creditors voluntari en els jutjats mercantils de Barcelona, seu social de l'empresa. D'aprovar el jutge el concurs, aquest nomenarà els administradors concursals.

Unipost només ha comunicat aquesta situació a les seccions sindicals (a les quals diu que convocarà properament per a informar-les del procés iniciat) i als treballadors i treballadores amb un breu comunicat, poc aclaridor i poc menys que lamentable, el matí del 19 de juliol, comunicat en el qual ens parla de regulacions, IVA, mercats, competències, accessos, descomptes, ... i que considerem una falta de respecte més cap a la plantilla.

CGT porta diversos dies intentant contactar telefònicament amb l'empresa per a pressionar i obtenir informació sobre la situació de la mateixa i dels pagaments pendents del 50% de la nòmina de juny (tampoc contesten els nostres correus). Recordem que ens va vendre la moto el passat 10 de juliol en una reunió informativa en la qual asseguraven que s'estava treballant dur en la recerca de solucions financeres. Algú es podia creure a l'empresa quan va venir totalment indocumentada a la reunió? Algú es podia creure a l'empresa quan CGT va estar prop de dues hores en un constant interrogatori en el qual l'empresa no va oferir ni una sola dada de que estés fent alguna cosa per tal de revertir la situació?

Què diu la CGT davant d'aquest nou atac a la plantilla?

Doncs que ens tindra al davant, CGT no permetrà agressions laborals sense resposta, i per això ja està treballant en una bateria de propostes i mesures, tant jurídiques com sindicals, per a defensar de la millor forma possible les condicions laborals i els drets dels treballadors i treballadores d'Unipost, i que se'ns pagui tot el que se'ns deu.

D'autoritzar-se el concurs de creditors, CGT sol·licita a la Direcció de l'empresa (personal fora de conveni) la dimissió irrevocable de tots els seus càrrecs dins la companyia, un cop hagin facilitat a l'Administració Concursal totes les informacions necessàries per al concurs, pel greu perjudici ocasionat als treballadors/es d'Unipost, i no només per haver demostrat que són uns gestors nefasts., també per la constant falta de respecte i informació a la Representació Legal de la plantilla d'Unipost.

A més, traslladem que la CGT intentarà personar-se per a conèixer de primera mà qualsevol informe, propostes de conveni, adhesions, condicions,... i vetllar pel desenvolupament del Concurs, si arriba a produir-se, i per la defensa dels interessos dels treballadors i treballadores d'Unipost, així com per comprovar si els gestors de l'empresa han incorregut en algun tipus d'actuació il·lícita per arribar a aquesta situació i podrien ser per aquest motiu inhabilitats o inclús arribar a tenir que respondre amb els seu propi patrimoni personal.

Unipost ataca, defensa't amb la CGT!

Secció Sindical CGT Unipost
http://www.cgtbarcelona.org/cgtunipost/
https://www.facebook.com/pages/Cgt-Unipost-Estatal/389179474597557
https://twitter.com/CGTUNIPOST

20106739_809018652613635_818433183015781620_n.jpg

 

  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció