CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Unipost presenta oficialment l’ERO i es reafirma en la renegociació de la pujada salarial per a 2010

Dijous, 22 octubre, 2009

jpg_ere4.jpg

En la reunió del passat divendres 16-10-09, l'Empresa va presentar tota la documentació al President del Comitè Intercentres, amb referència a la presentació de l'ERO al Ministeri de Treball, tràmit que l'Empresa també va realitzar el mateix dia. Així mateix l'Empresa va tornar a plantejar la renegociació de la pujada salarial pactada per a 2010.

En la reunió, l'Empresa no va afegir res nou al que ja hem explicat en les assemblees realitzades, i a la informació que la secció sindical de CGT ha donat en l'escrit de la reunió mantinguda amb la Direcció el passat 7-10-09.

jpg_ere4.jpgLa documentació aportada per l'Empresa, la CGT l'hem lliurat als nostres serveis jurídics per al seu estudi i valoració.

CGT va demanar la retirada de l'ERO per poder negociar des d'un altre marc altres possibilitats i altres sortides als temes que l'Empresa planteja. L'Empresa es va negar a retirar l'ERO.

- AFEGIR QUE LA SECCIÓ SINDICAL DE CGT MANIFESTA QUE ENTRAREM A NEGOCIAR L'ERO NOMÉS AMB L'OBJECTIU FINAL QUE NO HI HAGI NI UN SOL ACOMIADAMENT, NI UN!!!!

- SI LA PRETENSIÓ FINAL DE L'EMPRESA ÉS ACOMIADAR A UN SOL DE LES NOSTRES COMPANYES I COMPANYS, EL RESULTAT SERÀ LA NO FIRMA DE CAP ACORD PER PART NOSTRA.

Esperem que la resta de sindicats representats en el Comitè Intercentres es manifestin en els mateixos termes a fi d'unir postures davant aquesta situació.

La pròxima reunió es farà el dimarts 27-10-09.

SECCIÓ SINDICAL DE CGT UNIPOST