CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Unitat contra el feixisme es presenta a Barcelona

Dissabte, 16 octubre, 2010
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print

Presentació d'unitat contra el feixisme

El divendres 15 d'octubre al vespre, va tenir lloc a la sala d'actes de l'Espai Jove La Fontana, situat a la vila de Gràcia, l'acte de presentació d’"Unitat contra el feixisme i el racisme. Aturem Plataforma per Catalunya", un nou espai unitari per plantar cara davant el creixement del racisme i de l’extrema dreta, focalitzat de forma especial contra el partit Plataforma per Catalunya i tot allò que representa.

L’acte de presentació d’Unitat contra el feixisme va ser tot un èxit, amb una participació molt àmplia i representativa de diversos sectors de la societat catalana.

Una setantena de persones, representants del moviment veïnal, associatiu, sindical, etc, han assistit a l'acte de presentació, en el qual han intervingut, entre d'altres, la CONFAVC, la FAGIC, Aturem la Guerra, Papers per a Tothom, SOS Racisme, etc, que han explicat els motius per tirar endavant aquesta iniciativa, així com membres de col·lectius de Vic, El Vendrell o Vilafranca, que han explicat les dinàmiques de lluita existents contra les activitats de PxC a les seves localitats.

La CGT de Catalunya, entitat signant del manifest d'Unitat contra el Feixisme, ha estat present en l'acte a través d'una representació del Secretariat Permanent del Comitè Confederal.

Més informació sobre Unitat contra el Feixisme al web:
http://unitatcontraelfeixisme.wordpress.com/

<\/span>
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció