CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Unitat contra el feixisme es presenta a Barcelona

Dissabte, 16 octubre, 2010

Presentació d'unitat contra el feixisme

El divendres 15 d'octubre al vespre, va tenir lloc a la sala d'actes de l'Espai Jove La Fontana, situat a la vila de Gràcia, l'acte de presentació d’"Unitat contra el feixisme i el racisme. Aturem Plataforma per Catalunya", un nou espai unitari per plantar cara davant el creixement del racisme i de l’extrema dreta, focalitzat de forma especial contra el partit Plataforma per Catalunya i tot allò que representa.

L’acte de presentació d’Unitat contra el feixisme va ser tot un èxit, amb una participació molt àmplia i representativa de diversos sectors de la societat catalana.

Una setantena de persones, representants del moviment veïnal, associatiu, sindical, etc, han assistit a l'acte de presentació, en el qual han intervingut, entre d'altres, la CONFAVC, la FAGIC, Aturem la Guerra, Papers per a Tothom, SOS Racisme, etc, que han explicat els motius per tirar endavant aquesta iniciativa, així com membres de col·lectius de Vic, El Vendrell o Vilafranca, que han explicat les dinàmiques de lluita existents contra les activitats de PxC a les seves localitats.

La CGT de Catalunya, entitat signant del manifest d'Unitat contra el Feixisme, ha estat present en l'acte a través d'una representació del Secretariat Permanent del Comitè Confederal.

Més informació sobre Unitat contra el Feixisme al web:
http://unitatcontraelfeixisme.wordpress.com/

 

  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció