CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Vaga #28F. Aturem les espoliacions de Mas-Colell i d’altres voltors

Dimecres, 27 febrer, 2013

Companyes i companys,

Des de CGT- UAB us volem emplaçar a fer que la Vaga de dijous sigui una resposta contundent a la situació en què ens trobem treballadores i estudiants de les Universitats Públiques. La data de 28 de febrer va ser proposada pels mateixos estudiants en la seva agenda de mobilitzacions, i l’assemblea de professorat dels Caputxins de Sarrià (Caputxinada2.0), del passat 2 de febrer, va decidir sumar-s'hi.

Els motius per a convocar la vaga son evidents, i s'emmarquen en la defensa d'un sector públic cada vegada més fràgil, més precari i més amenaçat. Just aquesta mateixa setmana hem conegut la intenció de suprimir per part del govern de la Generalitat, manu militari, ignorant els agents socials, una paga més a les treballadores i treballadors, i en van... Sabem doncs que les raons són moltes: acomiadaments, expulsions, retallades pressupostàries, reformes laborals asfixiants ... i requereixen de reaccions col·lectives fermes.

Som conscients de la dificultat que per a moltes pot suposar assumir adherir-se de nou a una Vaga, però també sabem que només així, mobilitzant-nos, protestant i fent evident el nostre malestar, impedirem que la ofensiva sigui encara més crua.

Les diferents convocatòries de la jornada de vaga del 28F:

12:00h: Manifestació en defensa de la universitat pública (convocada per la PUDUP).

● Bloc de professorat: davant les portes de l’edifici històric de la UB (Pl. Universitat).

● Es recomana portar pancartes petites amb lemes específics de la situació del professorat, la carrera docent i la recerca.

● Es recomana vestir amb samarretes grogues. Es vendran samarretes en contra de les retallades i la privatització a la universitat, davant la porta de l’edifici històric, per visibilitzar el bloc del professorat.

● Es llegirà la declaració de l’assemblea de professorat en diferents punts de la manifestació.

17:00h: Concentració a la Universitat Pompeu Fabra (Campus Ciutadella). Anem a la marxa d’aturades.


Secció Sindical de la CGT
Universitat Autònoma de Barcelona

Més informació:

- WEB http://cgtuab.wordpress.com/

- TWITTER CGT UAB

- E-MAIL: cgt.ensenyament@uab.cat

 

  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció