CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Vaga a Correus, dia 1 de Juny

Dimarts, 31 maig, 2022

Barcelona a 30 de maig de 2022.

La Direcció de Correus realitza modificacions de les condicions de treball de manera unilateral i sense negociar-les amb les OO.SS. A tall d'exemple:

El tancament d'unitats de repartiment en localitats com Alella, Tiana, Sant Cebrià de Vallalta o La Pobla de Claramunt.
La creació de nous centres de classificació, on el personal de Correus classificarà els paquets de la seva filial Correus Expres.
Al desembre de 2021 va intentar aplicar un nou model de carteria que suposava l'eliminació d'un 25% de les seccions de repartiment i que va ser suspès temporalment per les concentracions de protesta que es van organitzar en tot l'estat, de les quals CGT va ser la principal impulsora.
Aquest mes de maig s'ha obert el procés de negociació de l'IV Conveni Col·lectiu i Acord General, en el qual l'adreça ja ha proposat modificació de les jornades i no existeix cap compromís per a garantir la cobertura de la totalitat dels llocs de treball necessaris per a realitzar la correcta prestació del servei postal universal. Recordem que en els últims anys Correus ha rebut sancions per part de la Comissió Nacional del Mercat i la competència pel seu incompliment.

Davant aquests fets, CGT Correus Barcelona i la resta de seccions de CGT Correus a Catalunya hem convocat vaga l'1 de juny i diferents concentracions per a posar fi a les agressions empresarials per part de Correus i per a incidir amb les nostres reivindicacions en el procés de negociació col·lectiva.

També hi ha convocada una concentració el mateix dia 1 de juny a l'oficina central de Barcelona a les 12.00h
PER UN CONVENI DIGNE !
CGT CORREUS