CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Vaga a Parcs i Jardins de Barcelona el 13 de febrer contra els acomiadaments.

Dimecres, 13 febrer, 2013

Cartell 13F Parcs i Jardins

A causa de la situació conflictiva que es troben les relacions laborals del “Institut Municipal de Parcs i Jardins de l'Ajuntament de Barcelona”, a causa de:

- L'acomiadament creixent dels treballadors amb contracte de relleu.

- La discriminació i negativa a complir amb el dret a jubilació parcial dels treballadors que ho han sol·licitat i que compleixen amb els requisits legals.

- L'aplicació agressiva de les retallades legislades per l'Estat.

- El procés privatitzador que representa el canvi d'estatuts.

- La paràlisi i obstrucció que es donen en la negociació del nou “Conveni Col·lectiu”.

Aquesta representació sindical ha adoptat l'acord d'exercir el dret de vaga, conforme a les disposicions legals vigents, ja que les gestions realitzades per aquesta representació en diferents reunions, converses i requeriments per a resoldre les diferències existents, han obtingut un resultat negatiu i que són causa directa del conflicte plantejat.

Els objectius de la vaga anunciada, en relació amb els fets que la motiven i amb les anteriors gestions realitzades, són:

La “Reincorporació dels treballadors acomiadats”, la “Paralització del procés privatitzador”, el Dret “a la jubilació parcial”, la “Resolució favorable de la Negociació del Conveni Col·lectiu” i la “No l'aplicació de les retallades legislades per l'Estat”.

Així mateix sol·licitem del Departament de Treball procés de mediació i conciliació previ a la celebració de la vaga.

La vaga (aturada de 1 hora) es portarà a terme el dia 13 de febrer de 2013 en tots els centres del Institut Municipal de Parcs i Jardins de l'Ajuntament de Barcelona i en tots els torns. Torn de matí de 14’15 a 15’15 hores, torn de tarda de 14’45 a 15’45 hores, torn de nit de 22 a 23 hores.

Secció sindical CGT Parcs i Jardins

http://malesherbes.blogspot.com.es/2013/02/convocatoria-paros-13-f.html

Cartell: 13 febrer vaga a parcs i jardins de Barcelona