CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Vaga a partir del 2 de juny dels treballadors de FCC al Consell Comarcal de l’Anoia que fan la recollida d’escombreries

Dimarts, 27 maig, 2008

La Federació Comarcal de CGT de l’Anoia fa una crida a la Solidaritat amb els treballadors de FCC al Consell Comarcal que fan la recollida d’escombreries. Des de principi d’any els representants del treballadors i la direcció de l’empresa estan negociant el nou conveni. La petició dels treballadors és clara, equiparar-se amb els seus companys que fan la mateixa feina a Igualada.


La intransigència empresarial i la total indiferència dels polítics del Consell Comarcal a abocat als treballadors a convocar vaga indefinida a partir de les 06.00 hores del 02 de juny.

És vergonyós que amb FCC sempre arribem a la mateixa situació d’haver de convocar vaga. No podem passar per alt la responsabilitat de Esquerra (?)
Republicana de Catalunya, que sempre ha mantingut la seva poltrona al Consell, sense importar-li qui estava al seu costat i en quines condicions treballen els treballadors que estan al seu càrrec, no al seu servei.

La Solidaritat i comprensió per part de la ciutadania és fonamental per l’èxit d’aquesta reivindicació, és per això que demanem disculpes per les molèsties que inevitablement es produiran, però és la única eina que la direcció de l’empresa i els polítics entenen.

Ricardo Merino Guerrero.

Secretari d'Acció Sindical de la CGT a l’Anoia.

Igualada, 26 de maig de 2008.