CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Vaga a Telefònica el 24 de febrer, de 2 hores a nivell estatal i de jornada completa a Barcelona, contra l’empitjorament de les condicions laborals

Dijous, 20 febrer, 2014
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print

Dilluns 24 de febrer, s'inaugura a Barcelona el Congrés Mundial de Mòbils, que és una de les majors fires del Sector de les telecomunicacions a nivell Mundial i que està patrocinat per Telefònica. A aquesta fira acudeixen milers de directius i multitud de mitjans de comunicació de totes les parts del globus i és per tant l'aparador en el qual Telefònica i altres Operadores mostren els seus productes i la seva cara més amable.

Aprofitant aquest esdeveniment, els sindicats AST, CGT, Cobas, En Construcció i ESK hem convocat una aturada de 2 hores a nivell estatal (que serà de jornada completa a Barcelona) per a denunciar davant l'opinió pública la deterioració creixent de les condicions laborals a Telefònica (l'última mostra ha estat la signatura de la tercera i definitiva fase de la nova Classificació Professional) i la progressiva precarització del treball en el sector de les telecomunicacions, al substituir l'ocupació fixa existent a Telefònica per ocupació cada vegada més precària en les múltiples contrates i subcontrates que fan el treball que abans era realitzat per treballadors i treballadores de la pròpia empresa.

CONSULTA SOBRE CLASSIFICACIÓ PROFESSIONAL

Per altra banda, els sindicats signants d'aquest escrit estem acabant de dissenyar un mètode per a fer una consulta entre tota la plantilla en la qual totes i totes puguem dir què ens sembla l'acord de Classificació Professional arribat entre l'empresa, UGT i CCOO. La seva forma d'actuar no ens ha permès fer-lo abans de la signatura –aquests sindicats es neguen a fer la consulta en els Comitès on tenen majoria– perquè la negociació ha estat tan ràpida que entre la proposta definitiva en la taula de classificació i la signatura en la de negociació solament ha passat una setmana, temps clarament insuficient per a organitzar-la. I com creiem que és un dret que cada treballador i treballadora doni la seva opinió sobre el que li sembla l'acord que acaben de signar us animem a participar en aquesta consulta.

VAGA EL 24 DE FEBRER!

Recordeu, dilluns que ve, dia 24 de febrer, aturada de 2 hores (últimes dels torns partits, matí i nit, primeres del torn de tarda) coincidint amb la inaguració del Congrés Mundial de Mòbils per a dir-li a Telefònica que estem unides:

1. Contra la pèrdua de drets i les agressions de l'empresa als treballadors i treballadores i els seus representants.

2. Per la creació d'ocupació a TESAU.

3. Contra el model actual de Negociació Permanent, a esquenes de la plantilla i que conculca la negociació col·lectiva.

Sindicat Federal de Telefònica de la CGT

http://cgt-sft.org/?p=5230

<\/span>
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció