CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Vaga a Unísono el 28 de gener i concentració a Barcelona

Diumenge, 27 gener, 2019

dxnwotsx4aaumxn.jpg

DILLUNS 28 DE GENER VAGA DE 24 HORES A UNÍSONO

CONCENTRACIÓ 12 HORES A BARCELONA AL C/TARRAGONA 161

CGT, sindicat majoritari, conjuntament amb la resta d'organitzacions sindicals en l'empresa, ha convocat vaga de 24 hores i d'àmbit estatal, en tots els centres de treball de l'empresa de Contact Center UNÍSONO, dilluns 28 de gener.

La multinacional té presència a Madrid, Barcelona, València, Gijón i Vigo, amb una plantilla de més de 4.000 treballadors/es, dels quals uns 1.500 són de ETT.

Es veuran afectats els serveis d'Atenció al Client, Informació, Reclamacions i Incidències d'empreses com Iberdrola, Banc Santander, ING, Vodafone, Orange, Yoigo, Mapfre, Abertis, Bein Sports, Naturgy, Danone, Nespresso, Leroy Merlin, Glovo, Audi, Mercedes, Porsche, EDP, Aldi, Voyage Prive, … entre altres.

La vaga està convocada a causa de les massives contractacions a través de ETT, uns 1500 treballadors durant l'últim any, degradant l'ocupació i les condicions de treball en un sector on la precarietat i els drets brillen per la seva absència.

És intolerable l'arbitrarietat per part de l'empresa modificant els torns i els horaris de treball, amb la implantació de jornades irregulars, que fan impossible la conciliació de la vida familiar.

L'empresa va implantar un pla d'igualtat unilateralment sense negociació, sent denunciat per CGT i guanyant una sentència judicial que obligava l'empresa a negociar-lo.

L'impagament dels incentius de valoració de qualitat malgrat que els treballadors aconsegueixin els barems, o no se'ls paguen o es cobren després de diversos mesos de retard.

Els centres de treball no tenen ni el manteniment ni la neteja suficient, sent molt perjudicial per a la salut el deficient funcionament de les climatitzacions dels aires condicionats.

Els treballadors de plantilla tenen contractes de 20, 25 o 30 hores, no permetent que les incrementin fins a jornades que els permetin tenir salaris i condicions més beneficioses. No obstant això, als contractats per ETTs, amb menor capacitat per a reclamar drets i havent de suportar les arbitrarietats empresarials per a mantenir l'ocupació, sí que se'ls contracta en moltes ocasions amb jornades superiors a 30 hores.

També denunciem que l'empresa no negocia els plans de formació i imposa els criteris i temàtiques, no facilita als treballadors hores de permís per a estudiar i tampoc es respecten les dates de les vacances.

PER L'OCUPACIÓ ESTABLE, PELS DRETS LABORALS.

CGT - UNISONO BARCELONA

https://twitter.com/CGTunisonoBCN

dxnwotsx4aaumxn.jpg

 

  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció