CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

VAGA CONTRACTES TELEFÒNICA

Dimecres, 18 juliol, 2007

Després d'uns quants mesos de treball sindical en el sector de subcontractes de telefonia, el pròxim 20 de juliol es realitzarà la primera vaga en aquest sector a Catalunya. El detonant d'aquesta vaga ha sigut la modificació del contracte de telefònica que ha significat una rebaixa salarial per a quasi totes les plantilles de les més de 100 empreses subcontractades. Cal assenyalar que la diferència de salari i condicions amb els companys de Telefónica és abismal

Totes les empreses pertanyen al sector del metall ja que també aquesta és la manera de separar a les plantilles dels companys de Telefónica que treballen en les mateixes tasques. Tant la patronal com els sindicats firmants del desastrós conveni del metall, han fet tot el que es pugui perquè no es realitzi aquesta vaga. Han demanat una mediació amb la patronal metal·lúrgica, davant de la Generalitat, intentant neutralitzar i desmobilitzar a les plantilles.

El Comité de vaga, format per treballadors de les plantilles i assessorats per CGT, Cobas i En Construcció, mantenen la vaga davant de la impossibilitat de negociar ja que la patronal no s'ha presentat a la mediació per la vaga.

D'altra banda ja comencen a haver resultats de la lluita. En alguna empresa les direccions han començat a acordar contractes fixos i algunes pujades de salari. AIXÒ PROVA QUE ESTEM EN EL BON CAMÍ, la lluita sempre paga.

Per això cridem des de la FEMEC perquè en cada comarca, sindicat de Metall i de la resta de companys solidaris treballeu l'organització de piquets per al divendres a les 6'30 del matí.

Les adreces en cada comarca les sabrem demà dimecres després de l'assemblea pel que telefonarem el dijous des de primera hora per a confirmar quanta gent està disposada a recolzar amb presència en els piquets i a quines adreces hem d'anar.

Per a qualsevol dubte: Victoriano ( Secció Sindical de Telefónica) i Diego Rejón (Femec)