CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Vaga d’autobusos de TMB el 12 de Setembre, i des del dia 13, vaga indefinida amb aturades parcials

Dimarts, 3 setembre, 2013

Convocatòria d'aturada amb assemblea el dia 12-09-2013 i a partir del dia 13 vaga indefinida amb aturades parcials en el matí, tarda i nit, quedant exclosos els dissabtes, diumenges i festes oficials.


Tots els sindicats amb representació en el Comitè d'Empresa a excepció de l'ACAT hem formalitzat una convocatòria d'aturada amb assemblea el dia 12-09-2013 i a partir del dia 13 vaga indefinida amb aturades parcials en el matí, tarda i nit, quedant exclosos els dissabtes, diumenges i festes oficials.

Els motius que porten a aquesta convocatòria són els següents:

A) Implementar les mesures necessàries per prevenir les contínues agressions fruit de la inseguretat que patim al nostre lloc de treball i perquè la Direcció de TMB assumeixi la seva responsabilitat de defensar pública i jurídicament.

B) Acabar amb la repressió sindical i laboral que exerceix contra els treballadors de l'empresam, com ara la exercida contra el company Antonio Bonilla, entre d'altres, que ha estat acomiadat injustament per defensar d'una agressió al seu lloc de treball.

C) Acabar amb la reducció de servei que la Direcció de l'empresa està aplicant de manera encoberta, el que produeix que la freqüència de pas de l'autobús sigui més llarga i per tant que l'usuari surti perjudicat i pugi a l'autobús indignat propiciant amb això enfrontaments entre conductor i passatger.

La convocatòria de vaga es formalitza esperant que l'empresa recapaciti, retiri
l'acomiadament del company la qual cosa faci possible que les relacions laborals a TB es facin des del respecte mutu i no per la imposició unilateral de la direcció de l'empresa.

CGT TMB AUTOBUSOS

Barcelona, dilluns 02-09-2013.

Més informació:

- WEB CGTPSA

- TWITTER CGTPSA

- FACEBOOK CGTPSA