CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Vaga de 24 hores al Poliesportiu Marina Besós a Sant Adrià del Besós, el 20 de maig

Dilluns, 18 maig, 2015

VAGA DE 24 HORES EL DIMECRES 20 DE MAIG AL POLIESPORTIU MARINA BESOS

CONCENTRACIÓ A LES 12 HORES A LA PLAÇA DE LA VILA ENFRONT L'AJUNTAMENT DE SANT ADRIÀ DEL BESOS
 
POLIESPORTIU MARINA BESOS UNA TRAMA DE LA SUBCONTRACTA TOLERADA PER L'AJUNTAMENT
 
La societat Gestió de planificació urbanística UTE GEPLAUR, SL- TEVESCOP, SA és l'adjudicatària del Polideporivo Marina Besòs des de Juliol de 1997. Emilio Fernández Sánchez gerent únic i representant de la societat demana autorització a l'Ajuntament de Sant Adrià de Besòs per a la cesió de tots els drets i obligacions de la concesió a l'empresa Gestió d'Instal·lacions i Manteniment Esportiu, Gimesport, SA de la qual és accionista majoritari. Aquest permís li és concedit en sessió ordinària el 20 de Setembre del 2001.
 
Així neix Gimesport SA, en substitució d'una empresa dedicada a la construcció i sense experiència en la gestió esportiva. Encara que l'empresa ha canviat d'administrador aquesta segueix trobant en situació de fallida tècnica, deu la quota obrera a la seguretat social (TC-2), deu l'IRPF a l'agència tributària i té embargaments sobre els seus comptes, sense garantir la prestació del servei .
 
Des de fa temps la CGT tenim clar que la gestió realitzada per l'empresa està sent nefasta, tant amb el manteniment i gestió de les instal·lacions pagades amb diners públics, com amb el tracte a la plantilla que ha estat reduïda de manera encoberta no substituint les jubilacions o bé no renovant contractes temporals i empobrint la qualitat del servei. Més de 1.000 signatures es van recollir entre socis i veïns en protesta amb l'estat de les instal·lacions i en solidaritat amb les justes reivindicacions dels treballadors.
 
Considerem que és intolerable que no es protegeixi els diners públics i la deixadesa que té l'ajuntament de Sant Adrià de Besòs, amb una empresa que no compleix amb els plecs de condicions amb els quals se li van donar la concessió. No volem pensar que hi ha polítics de l'ajuntament amb interessos particulars perquè uns pavellons esportius de la ciutat funcionin bé mentre que en altres es permet el deteriorament fins a extrems en què la seva utilització no sigui possible.
 
La CGT hem exigit en reunions mantingudes a l'ajuntament que s'apliquin els plecs de condicions que permeten la recuperació per part de l'ajuntament de la gestió de les instal·lacions, es garanteixin els llocs de treball i es recuperin les instal·lacions per a l'ús de la ciutat. Davant la manca de voluntat de cercar una solució al conflicte el proper 20 de maig els treballadors / es van a la vaga i es concentraran a les 12h. a la Plaça de la Vila de Sant Adrià de Besòs davant del consistori, en defensa dels seus llocs de treball i en defensa del servei públic.
 
El poliesportiu Marina Besòs té una part coberta i una descoberta. En la seva part coberta hi ha: una pista poliesportiva i una piscina climatitzada, una sala d'Fitnnes, una sala polivalent orientada a la gimnàstica de manteniment, una sala de cicloesport, una sala amb tatami on es practica, aikido i hi ha classes de Pilates, dos saunes amb hidromassatge, recepció, bar i annexos. A la part exterior compta amb: quatre pistes de tennis, dues pistes de frontó, un camp de futbol 7, zona enjardinada i grades amb solàrium, magatzems i annexos. A la pista poliesportiva entrenen clubs i entitats del municipi com un club de Basquet femení de diferents categories, volei femení, Unió Kroftbolera i també una lliga de bàsquet privada que paga per la utilització de la pista. A la piscina entrenen també entitats com el club de natació Sant Adrià, es realitzen cursets de natació de diferents col·legis, el club de waterpolo del Poblenou i l'escola de waterpolo Ivan Pérez- Sant Adrià. El camp de futbol 7 és utilitzat per a entrenaments del club esportiu Sant Gabriel i també es lloga a particulars fora d'horaris d'entrenament.
 
Mes informació:

- TWITTER CGT GIMESPORT

- Jesus Ribó . CGT-Poliesportiu Sant Adrià. Tel.677.174.117

 

  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció