CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Vaga de 24h i Manifestació H&M Customer Services

Divendres, 17 juny, 2022

El març del passat 2021, CGT va aconseguir la majoria absoluta per primera vegada a la RLT del comitè d'empresa d'H&M Customer Services. Des de llavors, podem dir obertament que en cap cas, l'empresa ha tingut intenció de negociar les millores proposades per la RLT.

No en el model de treball a distància, poc o res en un Pla d'Igualtat que porta paralitzat des del Novembre passat, i menys pel que fa a millores salarials.
El conveni col·lectiu del Comerç Tèxtil va vèncer en 2021, i les nostres taules salarials congelades mentre perdem poder adquisitiu degut entre altres raons, a la brutal pujada de l'IPC i els costos de la vida en una ciutat com Barcelona.

Mentre l'empresa factura milions de beneficis, (54.500 milions de corones sueques que equival a un 12% d'augment de vendes) fa els ulls grossos davant l'actualització de la taula salarial a l'IPC perquè les persones treballadores puguin respirar i arribar a fi de mes.

Quan ens neguen la negociació, l'únic arma que ens queda és l'ACCIÓ.
El mes de maig passat, vam convocar dues vagues parcials pel complement salarial del Plus d'Idiomes, amb una adhesió de les companyes de més del 80% de la plantilla. Ara convoquem vaga de 24 hores per al pròxim 6 de Juliol, és el que la plantilla reclama de la seva representació. Es reivindica una pujada salarial, a través dels mecanismes que CGT ha intentat negociar amb l'empresa, per a allunyar-se de la precarietat, amb un salari que cada vegada és més insuficient.

El mateix dia de la vaga, llancem una convocatòria de MANIFESTACIÓ que començarà al centre de treball al carrer Pau Claris 194, a les 16 hores del 6/07 i finalitzarà a la botiga d'H&M de Passeig de Gràcia, per a donar visibilitat a l'aturada en el nostre centre de treball.


Per què no es facin els longuis i atenguin les necessitats de les treballadores que dia rere dia, donen servei als 8 mercats d'H&M en 8 països europeus des de la seu de Barcelona.
Per la justícia salarial i la fi de la precarietat al fet que ens reclamen les grans multinacionals, que no ens mengin!

 

Secció sindical de CGT a H&M Customer Services

 

 

 

  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció