CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Vaga de fam acomiadats i Vaga 6 febrer a SEAT

Dissabte, 2 febrer, 2008
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print

CGT SEAT

Després de dos anys de vigència del ERE 2005 en el qual 660 persones van ser acomiadades de manera fraudulenta i discriminatòria, l'empresa pretén finalitzar dit ERE no reingresant a qui van denunciar el seu acomiadament i va ser desestimada la seva demanda.

L'acord, signat pels sindicats de sempre, ha estat qualificat de discriminatori cap a la CGT i per als companys disminuïts afectats, per mitjà de 33 sentències de nul·litat en el Tribunal Superior de Justícia dels quals 9 han estat ja ratificats en el Tribunal Suprem a Madrid, creant jurisprudència.

Però tant l'empresa com els signants pretenen castigar a aquelles persones que, usant un dret constitucional i eix de l'estat de dret; la tutela judicial efectiva, s'han "atrevit" a posar en qüestió el "meravellós acord d'acomiadaments que van signar fa dos anys.

Durant aquest temps, i des de l' 1 de gener de 2006, l'empresa ha estat contractant a personal extern fins a arribar a les 1000 contractacions. No obstant això no ha estat fins a setembre passat, que la Inspecció de Treball ha obligat a l'empresa a facilitar-nos les dades de les contractacions, i la CGT hem pogut denunciar aquesta burla de l'empresa a tots els afectats. Mentrestant, la Comissió de Seguiment dels signants ha deixat fer a l'empresa.

Ara, quan, sembla que només queden unes cinquanta persones per entrar, l'empresa segueix manifestant que els quinze que van denunciar no entren i sembla estar oberta a *reingresar a la resta.

Per això els companys de l'Assemblea d'Acomiadats de SEAT han decidit portar a terme una Vaga de Fam a partir del 4 de febrer. Mentre, la secció Sindical de la CGT a SEAT hem convocat vaga en festius i diumenges nit i el 6 de febrer iniciarem una sèrie de mobilitzacions amb una vaga de dues hores en les fàbriques de Martorell i Zona Franca. Sabem que els companys de VW de Landaben també intentaran realitzar mobilitzacions en solidaritat amb els acomiadats. La resta de la CGT està sent cridada a la solidaritat i a acompanyar les accions en defensa del reingrés de tots els afectats per aquest ERE.

També convoquem a la manifestació del dissabte 9 de febrer en la Plaça Universitat de Barcelona a les 6 de la tarda per a confluir en solidaritat amb els conductors d'autobusos de Barcelona, per a unificar les lluites d'aquells col·lectius que es troben avui afectats per les polítiques neoliberals de multinacionals i governs.

El principi del Suport Mutu es demostra donant suport, el cas dels companys afectats pel doble càstig del ERE-frau de SEAT i ara de l'actitud antidemocràtica de no reingresarlos per haver denunciat, mereixen el màxim del suport de tota la CGT.

DEFENSA ELS TEUS DRETS. ORGANITZA'T I LLUITA EN LA CGT

AQUEST DIMECRES 6 DE FEBRER LA SEAT S'ATURA

ELS TREBALLADORS ENS ATUREM

PER LA READMISSIÓ DELS ACOMIADATS

PER LA NOSTRA DIGNITAT

TORN DE MATÍ I DIÜRN de 10:20h a 12:00h

TORN DE TARDA de 18:20h a 20:00h

TORN DE NIT de 00:15h a 01:55h

<\/span>
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció