CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Vaga de fam dels acomiadats de SEAT

Dilluns, 4 febrer, 2008

Vista autocaravana i al fons tallers de muntatge de seat martorell

A les 00:00 hores d’avui, dilluns 4 de febrer,tres companys de la “Asamblea de despedidos/as de SEAT” han començat una vaga indefinida de fam per exigir el reingrés de tots els acomiadats sense exclusions.

A les 11 s’ha efectuat una concentració-roda de premsa, a les portes del Departament de Treball, o­n han rebut el suport d’una cinquantena de delegats i delegades sindicals i representants d’organitzacions socials i cíviques.

A aquesta situació s’ha arribat després de que la empresa continues contractant nou personal i que comuniqués als més de seixanta treballadors que resten per recol·locar, que ja no tenen cap lligam amb la empresa, malgrat el compromís de reingrés que s’havia signat. També la Conselleria de Treball ha fet oïdes sordes a les peticions d’aquest col·lectiu i ha eludit la responsabilitat que li pertoca per resoldre un conflicte del qual en gran part és causant.

Des de l’Assemblea d’acomiadats de SEAT, s’ha efectuat una crida a la solidaritat, especialment als companys en actiu de SEAT, així com a les organitzacions sindicals, polítiques i ciutadanes.

Els companys s'han desplaçat fins a un dels accessos a la fàbrica de Seat a Martorell, on instal·laran l'autocaravana on estaran durant els pròxims dies.


Més informació:
- Web de les Seccions Sindicals de la CGT a SEAT
- Web de l'Assemblea d'acomiadats