CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Vaga de Metro de Barcelona dilluns #24S de jornada completa i aturades parcials el 7 d’octubre coincidint amb el partit de fútbol F.C.Barcelona – R.Madrid

Dissabte, 22 setembre, 2012

VAGA AL METRO DE BARCELONA
DILLUNS 24 DE SETEMBRE DE JORNADA COMPLETA I
ATURADES PARCIALS EL 7 D'OCTUBRE
COINCIDINT AMB EL PARTIT DE FUTBOL BARÇA-MADRID

Avui, divendres 21 de setembre, els treballadors del Metro de Barcelona han decidit, a les assemblees realitzades en torns de matí i tarda a proposta del comitè de vaga, per immensa majoria, convocar aturades parcials per al proper 7 d'octubre, en horari de tarda, coincidint amb la celebració del partit de lliga del Barça-Madrid. Així mateix es manté la convocatòria per al dilluns 24 de setembre de vaga de 24 hores.

La Secció Sindical de CGT a Metro, força més votada a les últimes eleccions sindicals, considera aquesta convocatòria, juntament amb la vaga del 24 de setembre, l'única forma de què l'Ajuntament de Barcelona i la Direcció de Metro parin en la seva pretensió de aplicar el Reial Decret 20/2012, on es comet el robatori del nostre salari.
 

CGT de Metro, rebutja de ple la pretensió d'aplicar un Reial decret del Govern Central que destrueix tota negociació col·lectiva i tot possible acord o conveni. Informes encarregats a diferents assessories jurídiques deixen molt clar la inconstitucionalitat d'aquest RDL, vulnerant a més totes les lleis internacionals del treball i deixant els drets de la negociació col·lectiva en un mer miratge.

En la jornada de vaga del passat 17 de setembre els treballadors de Metro vam aconseguir que el 99% de la plantilla secundés de forma massiva la jornada, tot i els abusius serveis mínims del Departament de Treball i contra els que hem presentat la corresponent denúncia.

CGT de Metro considerem que l'oferta que presentava la direcció de l'empresa en la mediació del dia d'ahir, no pot ser presa seriosament ja que continua perseverant amb l'aplicació del Reial Decret, el que està sent rebutjat per la plantilla. Exigim que el senyor Trias no sigui una simple comparsa de les ordres que li vénen donades des de dalt i demostri que als acords que s'arribi a les empreses amb els treballadors els mantindrà.

Secció Sindical de CGT a Metro de Barcelona

Més informació:

Ángel José González Lara CGT Metro de Barcelona 650943981

Oscar Sánchez CGT-Metro Barcelona 650943927

- WEB CGT METRO: http://www.cgtmetro.org/

- TWITTER CGT METRO: http://twitter.com/CGTmetroBCN

- FACEBOOK S.SINDICAL CGT METRO: https://www.facebook.com/pages/Secci%C3%B3n-Sindical-CGT-Metro/312028882183659

<\/span>
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció