CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Vaga de neteja als Hospitals de Girona. Un 80% dels treballadors de Clece secunden el primer dia de vaga

Dimarts, 6 març, 2007

Un 80% dels prop de 200 treballadors de l'empresa Clece van secundar el primer dia de la vaga indefinida, segons va confirmar el responsable i portaveu del sindicat CGT a la demarcació, Salvador Aranda. La vaga del personal de neteja dels hospitals Josep Trueta i Martí i Julià i de les dependències de l'ajuntament de Girona va començar en els primers torns de la jornada del matí i només es van mantenir els serveis mínims. A la tarda, els representants de CGT van intentar negociar amb la direcció de Clece a Girona per promoure un acord, però no van obtenir cap resposta.


+ La protesta que van efectuar els treballadors de la CGT a l'hospital Trueta. / Foto: MIQUEL RUIZ
«Mantindrem la vaga, perquè volem que es resolgui la situació que afecta el conjunt dels treballadors», va explicar Aranda. La protesta dels treballadors és per denunciar que «els salaris reals no augmenten des del 1997» i que «una netejadora guanya només 718 euros al mes».

La vaga s'ha dut a terme perquè l'empresa, segons va informar el sindicat, s'ha negat a negociar les millores de les condicions de treball i sou dels treballadors. A la resta d'edificis que neteja personal de Clece, on el sindicat no té majoria, no es va fer vaga.