CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Vaga de Treballadors/es de l’Administració General de l´Estat (de 12 a 14 hores) i concentració a Barcelona, divendres 26 d’octubre a les 12.45h a la delegació del govern

Dimecres, 24 octubre, 2012

TREBALLADORS/ES DE L'ADMINISTRACIÓ GENERAL DE L'ESTAT

VAGA (DE 12 A 14 HORES) I CONCENTRACIÓ A BARCELONA

DIVENDRES 26 D'OCTUBRE A LES 12'45 HORES A LA DELEGACIÓ DE GOVERN,
C/ MALLORCA 278 AMB ROGER DE LLÚRIA

CONTRA LES RETALLADES ALS EMPLEATS PÚBLICS
CONTRA LAS PRIVATITZACIONS I POR EL MANTENIMENT DE L'OCUPACIÓ
CONTRA LA PRECARIETAT I LES RETALLADES SOCIALS

Unos 5.300 treballadora de l'Administració General de l'Estat de la província de Barcelona que pertanyen a: Agència Tributaria, Estrangeria, Institut Nacional d'Estadística (INE), Institut Nacional de la Seguretat Social (INSS), Direcció de Tràfic de Barcelona, Servei Públic de Treball Estatal (SEPE), Tresoreria General de la Seguretat Social (TGSS), etc.

Són cridats a prendre part a l'aturada parcial convocada des de les 12 hores per protestar contra la suspensió de la paga extra, l'eliminació del complement que permet cobrar el 100% del salari des del primer dia de baixa, la supressió de dies de vacances i assumptes particulars o l'aplicació de la mobilitat geogràfica i funcional.

La crida a l'aturada i la concentració es realitza des de la Junta de Personal de Funcionaris, i des dels sindicats CGT i CCOO.

CGT ha realitzat també la seva pròpia convocatòria a fi de donar cobertura al personal laboral que vulgui participar en una protesta que, per primera cop, permetrà unificar les lluites de tots els treballadors de l'administració General de l'Estat de la província de Barcelona.

Es tracta de la primera aturada dintre d'una sèrie de vagues parcials previstes per a tots els darrers divendres de mes i que es realitza amb la intenció d'aglutinar amb altres administracions (local i autonòmica) i amb la voluntat d'estendre-la al conjunt de l'Estat.

Més informació:

Emilio López, CGT-Administració Pública 645 31 98 62

Carlos Navarro, CGT-Premsa Barcelona 649 83 94 90

<\/span>
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció