CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Vaga el 9, 10 i 11 de Gener del Personal de neteja del Institut Mental de Salut Publica (IMPS) de Badalona per l’impagament de nòmines

Dimarts, 10 gener, 2017

VAGA el 9, 10 i 11 de Gener del Personal de neteja del Institut Mental de Salut Publica (IMPS) de Badalona.

No han cobrat la nomina de desembre ni la paga extra de Nadal.

Els i les 23 treballadores de neteja del IMPS de Badalona volen cobrar pel seu treball. Una cosa que sembla molt normal, però que per desgràcia l'empresa KLUH LINAER ha convertit en tot un luxe últimament. Aquesta empresa, que per motius que desconeixem és la concessionària de moltes contractes de neteja vinculades a l'administració pública en tot el pais, deu als treballadors/as de neteja del IMPS la paga de Nadal i la nòmina del mes de desembre del 2016.

No solament aquesta empresa juga amb el sou i la vida dels treballadors de neteja del IMPS de Badalona, si no, que deu diners a molts treballadors de la resta del pais.

El sindicat CGT abans que el IMPS de Badalona contractés a aquesta empresa al febrer del 2016, ja els avisàvem que aquesta gent devia diners a moltíssims treballadors/es en diversos llocs i que si contractaven a aquesta empresa, estarien jugant amb el pa dels treballadors/es de neteja del IMPS. Tot i els nostres advertiments i les de totes les treballadores (es van recollir les signatures de tota la plantilla demanant-li al IMPS que no contractés a aquesta empresa), l'administració pública va fer cas omís i va contractar a aquesta empresa per a la desgràcia dels nostres companys de neteja del IMPS.

No entenem com el IMPS, que depèn directament de l'Ajuntament de Badalona, ha contractat a aquesta empresa tot i a avisar-los que aquesta situació anava a esdevenir. Per ventura no els importava el que passaria amb les famílies dels treballadors i treballadores?, o per ventura hi havia un motiu més fort per contractar a aquesta empresa?, que motiva a l'Ajuntament de Badalona a contractar a una empresa que deu 4 milions d'euros a Hisenda i el salari a un munt de treballadors/es en el pais?.

Entenem que l'Ajuntament de Badalona és tan responsable com Kluh Linaer en aquesta situació, atès que ha consentit i acceptat que una empresa que deu diners als seus treballadors/es, sigui l'adjudicaria d'una contracta publica que gestionen ells.

Per tot això, demanem a l'Ajuntament de Badalona que faci fora de les seves instal·lacions a aquesta empresa i que es responsabilitzi d'aquesta situació, ja que no ho va fer al seu moment.

Sindicat de Neteja CGT Barcelona

 

  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció