CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Vaga en CLARIANT Tarragona

Dimecres, 10 gener, 2007

Repressió sindical de Clariant contra CGT

La direcció de Clariant, ha acomiadat el secretari general de la Secció Sindical de la CGT i a un altre company, així com ha imposat sanció de suspensió d'ocupació i sou a altres dos treballadors.

El motiu que al·lega la direcció de Clariant, és el de no haver seguit la instruccions adequades en les barreges dels productes a fabricar.

En aquests moments la direcció no hi ha pogut establir que les barreges foren imputable als treballadors acomiadats i sancionats, per tant sembla que hi havia un component en un tanc que no se sap “perquè estava en aquest tanc” i “tampoc se sap qui l'havia posat” o que senzillament “no s'havia netejat per a l'inici de la següent fabricació”.

La direcció de Clariant, pretén decapitar la CGT tant al centre del Prat, com al Centre de Tarragona, i està exercint tot tipus de repressió i persecució sindical, principalment als companys del comitè, seccions sindicals i afiliats.
Davant els intents de negociació per part de la CGT la direcció de Clariant, es nega a establir qualsevol tipus de negociació, per a solucionar el conflicte.

És per aquests motius que, la secció sindical de Clariant Tarragona convoca vaga per als dies: 15, 22, 29 i 5 de febrer del 2007.
Seria del tot necessari que, el dia 15 de gener, inici de la vaga a les 10 hores, estiguérem el major nombre possible de delegats de comitès, militants i afiliats, per a donar complida i necessària resposta a l'agressió de Clariant a la C.G.T de Catalunya.
Les concentracions dels dies de vaga tindran lloc al centre de treball de CLARIANT - TARRAGONA.

CARRETERA DE TARRAGONA - SALOU KM 3,2 - ROTONDA
TERME DE VILASECA- TARRAGONA.

ES NOLIEJARAN AUTOCARS PER AL DESPLAÇAMENT, QUE SORTIRAN EL DIA 15 DE GENER, DE L'ESTACIÓ DE SANTs- DAVANT CINEMA PALAU BALAÑA A LES 8 HORES.

(APUNTAR-SE EN RECEPCIÓ DE VIA LAIETANA O TELEFONAR AL 670 26 97 03 TOMÁS).