CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Vaga en Renfe dies 21 i 28 de desembre: desconvocada en ADIF i es mantenen en Renfe Operadora (Agència EFE)

Dijous, 20 desembre, 2007

Sindicats desconvoquen aturades previstes 21 i 28 desembre després d'acord amb ADIF.

CGT i CCOO han decidit desconvocar les aturades parcials que tenien previst portar a terme els dies 21 i 28 de desembre pròxims en l'Administrador d'Infraestructures Ferroviaris (ADIF) a l'arribar a un preacord de conveni amb la direcció de l'empresa, van informar Efe fonts sindicals.

Els sindicats assenyalen que es desconvoca la aturada després d'haver aconseguit un acord econòmic per als anys 2007 i 2008 que suposa un increment salarial per al present exercici d'un 5,3 per conte i per al 2008 d'un 3 per cent més un 0,8 per cent en funció dels objectius traçats per l'empresa.

El preacord, que té validesa fins a 31 de març, ha sigut firmat avui per CCOO, UGT, CGT i Sindicat Ferroviari, mentres que no han volgut firmar els representants de SCF.

Encara queden pendents les aturades convocades en Renfe Operadora per als mateixos dies de desembre, encara que les fonts sindicals consultades per Efe van indicar que també esperen aconseguir un preacord de conveni que permeti desconvocar l'aturada.

Terra Actualidad - EFE|Notícia original en castellà