CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Vaga estatal de tres hores en l’empresa de repartiment de correu privat Unipost a partir del 16 de juny

Dissabte, 14 juny, 2008

El repartiment del correu que es cursa a través de l'empresa privada Unipost es veurà afectat a partir del dilluns 16 de juny i fins al dia 15 de juliol per la convocatòria d'aturades de 3 hores a l'empresa Unipost SA, que es dedica a la distribució de correspondència de clients com Telefònica, la Caixa, CajaMadrid i altres grans empreses.


Aquests aturades han estat convocades per CGT i la resta de Sindicats que formen el Comitè Intercentres per a desbloquejar la negociació del conveni col·lectiu que es troba en punt mort. La reivindicació bàsica és que s'igualin de salaris entre tots els treballadors d'Unipost de l'Estat.

Les aturades s'efectuaran en tots els centres d'Unipost SA i afectaran a grans ciutats com Barcelona, Madrid, Sevilla, València, Saragossa, Màlaga, Córdoba, Granada, Santander, Logroño, etc.

Unipost actualment té una plantilla aproximada de 2600 treballadors amb una facturació que s'ha anat incrementant any rere any des de l'any 2004 i amb més de 500 milions d'enviaments gestionats a l'any i 15.000 empreses-clients. A Barcelona la plantilla s'aproxima als 500 treballadors. El volum d'objectes que es reparteixen a Barcelona és de 1.200.000 i l'acumulació que es produirà serà d'uns 400.000 objectes.

Secció Sindical CGT Unipost