CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Vaga general 29-S: mobilitzacions a Vilafranca del Penedès

Diumenge, 26 setembre, 2010

jpg_vilafranca28-29s.jpg

Diversos col·lectius socials convoquen mobilitzacions a Vilafranca amb motiu de la vaga general del 29-S. La primera mobilització serà el proper dimarts 28 a les 8 del vespre i consistirà en una cassolada a la plaça de la Vila per fer soroll contra les retallades socials i fer una crida a fer vaga l'endemà. I ja en plena vaga, es convoca a la manifestació que sortirà de la plaça de la Vila a les 12 del migdia sota el lema 'Contra les retallades socials i nacionals: Vaga General!'.

Els col·lectius organitzadors, que són l'Assemblea pels Drets Socials de Vilafranca, la CUP, Endavant OSAN, la Intersindical, la CGT, les Assemblees de Joves de Vilafranca, Sant Sadurní i Subirats i l'Esquerra Independentista de Sant Sadurní, consideren que cal oposar-se a la Reforma Laboral perquè facilitarà els acomiadaments, tirarà pel terra el dret a la negociació col·lectiva, convertirà en paper mullat els Convenis Col·lectius, precaritzarà encara més la situació del jovent i pensionistes...

"Ens oposem a totes aquestes retallades i ho fem amb la Vaga General i altres lluites perquè si no demostrem la nostra força el que ve després és l'ampliació de l'edat de jubilació i dels anys de cotització pel seu càlcul, la restricció de pensions com les de viduïtat i orfanesa, la retallada de més drets laborals, etc. Per tant, cridem a la mobilització popular per rebutjar amb fermesa l'agressió més important als drets laborals dels darrers 30 anys i demostrar que volem un altre camí, el camí de la justícia social, de la protecció dels drets socials i no d'una economia basada en l'enriquiment d'uns pocs a base de l'explotació de la resta".