CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Vaga i concentració a Tarragona el 17 març contra els acomiadaments a Telefónica

Dimecres, 16 març, 2011

Convocada vaga per a 320 empleats de Telefònica a Tarragona el dia 17 de març, i concentració a Prat de la Riba 17 (Telefònica) de 11:30h a 13:00h. contra els acomiadaments per estar malalt

Els sindicats de Telefònica han convocat una vaga per a aquest dijous 17 de març, que afectarà als gairebé 30.000 treballadors que l'empresa té en tot l'estat i que a Tarragona se situa en 320 treballadors. El motiu de la vaga convocada és exigir la readmissió de les persones acomiadades en aplicació de la nova reforma laboral imposada pel govern el passat mes de setembre i que permet rescindir el contracte d'aquelles persones amb baixes mèdiques justificades superin el 20% de les jornades en dos mesos.

Telefònica, una de les majors multinacionals espanyoles i que més beneficis obté a pesar de la crisi, se suma així als qui s'estan aprofitat de la crisi per a treure benefici, en lloc d'esforçar-se en generar ocupació de qualitat en moments difícils.

La vaga està convocada en l'àmbit estatal per la Confederació General del Treball (CGT) , STC, UTS, AST i Cobas, amb el suport de tots els sindicats (inclosos UGT i CCOO) en els comitès provincials de diverses províncies.

Amb aquesta vaga es pretén, tant la readmissió de les persones acomiadades per estar malaltes, com el cessament d'una pràctica empresarial clarament immoral, per molt que ara la nova llei permeti la seva aplicació.

Des de la CGT entenem que en moments de crisis, són les grans empreses i sobretot les que han estat públiques, les que han de generar ocupació de qualitat, en lloc de destruir-la per qualsevol via i seguir externalitzant activitat a tercers països.

Us animem a participar a la concentració.

Secció Sindical CGT Telefónica Tarragona