CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Vaga indefinida a Estampacions Sabadell (ESSA) a Palau-Solità i Plegamans contra l’acomiadament de 65 treballadors

Divendres, 8 maig, 2015

Vaga a ESSA Palau

La plantilla d'ESSA Palau es troba immersa en un conflicte laboral per l'incompliment per part de la Direcció del Acord subscrit al desembre de 2013.

Els treballadors d'ESSA Palau, a canvi del manteniment dels llocs de treball, van acceptar un seguit de mesures que suposaven esforços significatius en matèria salarial (descomptes,congelació de taules ...) i de flexibilitat de jornada. Reflectir que amb anterioritat els treballadors ja havíem suportat mesures per a la viabilitat de la companyia com EROs de suspensió i extincions contractuals.

La Direcció a canvi dels sacrificis de la part social, es comprometia a la renovació dels projectes per al manteniment dels llocs de treball i les càrregues productives i a no realitzar mesures unilaterals en matèria d'ocupació.

L'incompliment dels seus compromisos per part de la Direcció a haver acomiadat a treballadors i al no reposar les càrregues productives, ha provocat el conflicte laboral actual, per la qual cosa els treballadors d'ESSA Palau sol·licitem es compleixin els
Acords signats.

Comitè Empresa ESSA Palau
Palau-solità i Plegamans, a 8 maig 2015

Més informació:

- WEB CGT ESSA PALAU

- TWITTER CGT SABADELL


Vaga indefinida a Estampacions Sabadell (ESSA) contra l’acomiadament de 65 treballadors

L'aturada d'aquest proveïdor de peces clau per a Seat i Nissan pot afectar les grans firmes automobilístiques catalanes

Els empleats d’Estampacions Sabadell, (ESSA), amb planta a Palau Solità i Plegamans, han iniciat una vaga indefinida per intentar aturar l’acomiadament de 65 empleats anunciat per la direcció de la societat, comprada fa uns anys pel grup Gestamp.

L’aturada pot tenir efectes importants, perquè ESSA és un proveïdor molt imprtant de les princpals marques de fabricació d’automòbils. Fabrica peces clau, entre elles estampa els xassissos.

La vaga ha estat secundada pels quatre sindicats que formen el comitè d’empresa, després del fracàs de les negociacions prèvies per buscar voluntaris disposats a deixar l’empresa i per l’acomiadament de quatre treballadors, dels quals se n’ha readmès a un. L’empresa havia ofert també prejubilacions per fer front a un descens en el volum de producció que els sindicats neguen.

FONT: EL DIARI DEL TREBALL