CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Vaga indefinida a IMESAPI enllumenat públic de Barcelona: 3 cartes d´acomiadament i una d´expedient, malgrat proposta de diàleg

Divendres, 7 desembre, 2012

VAGA INDEFINIDA A IMESAPI
ENLLUMENAT PÚBLIC DE BARCELONA

En el 5è dia de vaga, contra l'injust ERO negociat i acordat a Madrid, del qual encara no s'ha rebut cap informació a Barcelona, la direcció de l'empresa IMESAPI ha passat a una greu ofensiva contra la plantilla.

Han lliurat tres cartes d'acomiadament i iniciat expedient, també d'acomiadament, contra un quart treballador (President del Comitè d'Empresa).

En reunions mantingudes durant el dia d'avui, amb representants de l'Ajuntament i de IMESAPI, s'ha ofert per part dels treballadors LA RETIRADA DE LA CONVOCATÒRIA DE VAGA A CANVI DE LA RETIRADA DE LES CARTES DE ACOMIADAMENT, deixant els temes relacionats amb l'ERO acordat a Madrid per ser negociats a Barcelona en els propers dos mesos.

La contestació de l'empresa, no ha pogut ser més negativa: exigeixen la retirada de la vaga a canvi de no lliurar cartes d'acomiadament a altres onze treballadors, no volent parlar de la readmissió dels ja acomiadats.

L'assemblea de treballadors, a la porta del centre de treball ha ratificat la continuació de la vaga, tenint ara com a principal finalitat la readmissió dels companys acomiadats.

D'altra banda, l'Ajuntament, en un greu atemptat contra l'exercici del dret a la Vaga, ha dictat un "DECRET D'EMERGÈNCIA", acordant amb la direcció de IMESAPI i de les dues empreses adjudicatàries de les altres zones d'enllumenat de Barcelona (SECE i CITELUM), PERQUÈ TREBALLADORS D'AQUESTES DUES ÚLTIMES REALITZIN ELS TREBALLS PENDENTS COM CONSEQÜÈNCIA DE LA VAGA.

Per aquesta raó, es presentarà denúncia davant la Inspecció de Treball, CONTRA L'AJUNTAMENT I LES REFERIDES EMPRESES, PER VULNERACIÓ DE DRET FONAMENTAL I s'aprovarà un CALENDARI DE MOBILITZACIONS DELS TREBALLADORS EN VAGA PER LA CIUTAT DE BARCELONA.

Sindicat Metal·lúrgic CGT Barcelona

Més informació:

Telèfons de contacte:

Jose Escañuela President del Comitè IMESAPI: 670 254 391

Paco Selas. Sindicat del Metall de BCN: 691 202 367

Sindicat Metal.lúrgic CGT Barcelona

Vía Laietana 18, planta 9 08003 BARCELONA Tel. 933103362 Fax 933107080 Email: sindicat_metall_bcn@telefonica.net


Attached documents

<\/span>
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció