CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Vaga indefinida a la planta de Panrico a Santa Perpétua de la Mogoda.

Dimarts, 21 febrer, 2012

Us informem que a la planta de Panrico a Santa Perpetua de la Mogoda s'ha convocat VAGA INDEFINIDA a partir de les 00:00 hores del dia 23 de febrer de 2012. El dia 22 de febrer a les 08:45 hores tenim concentració davant del Tribunal Laboral de Catalunya, situat al carrer Roger de Llúria n º 7 de Barcelona (Metro Urquinaona de la línia 1). Esperem la presència de tot aquell que pugui venir.

La clau d'aquest conflicte està en la pretensió de l'empresa (en mans de Oak Tree, fons VOLTOR de capital risc), de rebaixar els sous dels treballadors de producció, (no d'administració ni direcció), en fins a un 45%. Així com altres perles com la flexibilitat absoluta, ampliacions de jornada, mobilitat geogràfica, modificació substancial de les condicions de treball, eliminació de plusos, d'antiguitat, de transport, ESCLAVITUD TOTAL d'aquests mateixos treballadors.

Davant totes aquestes retallades l'amenaça és el TANCAMENT L'ÚNICA PLANTA DE PRODUCCIÓ A CATALUNYA, 464 TREBALLADORS.

DESTACA QUE UN EXECUTIU MOLT DESTACAT DE LA DIRECCIÓ D'AQUESTA EMPRESA ES DIU ... JOAN MAS, GERMÀ DEL MOLT HONORABLE PRESIDENT DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA, EL QUE DONARIA LA PARADOXA QUE UN NACIONALISTA CATALÀ DESTRUEIX OCUPACIÓ ESTABLE A CATALUNYA.

Salut i lluita.

Secció Sindical de la CGT a Panrico.

cgtpanrico@gmail.com

cgtstp.com