CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Vaga indefinida a Villablanca Serveis Assistencials a partir del 19 d’agost

Dimarts, 17 agost, 2021
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print

El comitè d'empresa de Villablanca Serveis Assistencials, amb el suport dels sindicats CGT i UGT, ha convocat vaga indefinida a partir del dijous 19 d'agost, que afecta als treballadors i treballadores del centre de treball de l'empresa a Reus, sent l'horari afectat per la present vaga de tota la jornada laboral establerta entre les 00:00 hores i les 24:00 hores.

Aquests són els motius de la vaga:

1r.- L’empresa no s’avé a negociar l’increment salarial proposat després de 12 anys amb el mateix sou. A mes de les retallades implementades per l’empresa.

2n- Sobrecàrrega de treball per la manca de personal. Llocs de treball estructurals es cobreixen amb contractes eventuals. Abús de la temporalitat.

3r.- L’absentisme generat per la manca de seguretat (accidents de treball) i la sobrecàrrega de treball.

4t.- No es fa l’avaluació de cada lloc de treball des de l’any 2003. Opacitat en les funcions dels treballadors a cada lloc de treball.

5è.- Irregularitats en el calendari laboral. Incompliment del que marca l’Estatut dels Treballadors.

6è.- Tot això, sumat a les contínues retallades de condicions laborals que ve patint la plantilla durant els últims anys i els abusos per part de l'empresa en la sobrecàrrega de treball, fa insostenible l'actual situació laboral de la plantilla i genera un greu perjudici als treballadors i treballadores.

Tot i les reiterades peticions per part de la representació dels treballadors per donar sortida a les reivindicacions, davant la inacció de l'empresa no ens queda altre camí que el de la mobilització.

Reus, 17 d'agost de 2021

Federació Comarcal Baix Camp-Priorat de la CGT

<\/span>
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció