CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Vaga indefinida a Villablanca Serveis Assistencials a partir del 19 d’agost

Dimarts, 17 agost, 2021

El comitè d'empresa de Villablanca Serveis Assistencials, amb el suport dels sindicats CGT i UGT, ha convocat vaga indefinida a partir del dijous 19 d'agost, que afecta als treballadors i treballadores del centre de treball de l'empresa a Reus, sent l'horari afectat per la present vaga de tota la jornada laboral establerta entre les 00:00 hores i les 24:00 hores.

Aquests són els motius de la vaga:

1r.- L’empresa no s’avé a negociar l’increment salarial proposat després de 12 anys amb el mateix sou. A mes de les retallades implementades per l’empresa.

2n- Sobrecàrrega de treball per la manca de personal. Llocs de treball estructurals es cobreixen amb contractes eventuals. Abús de la temporalitat.

3r.- L’absentisme generat per la manca de seguretat (accidents de treball) i la sobrecàrrega de treball.

4t.- No es fa l’avaluació de cada lloc de treball des de l’any 2003. Opacitat en les funcions dels treballadors a cada lloc de treball.

5è.- Irregularitats en el calendari laboral. Incompliment del que marca l’Estatut dels Treballadors.

6è.- Tot això, sumat a les contínues retallades de condicions laborals que ve patint la plantilla durant els últims anys i els abusos per part de l'empresa en la sobrecàrrega de treball, fa insostenible l'actual situació laboral de la plantilla i genera un greu perjudici als treballadors i treballadores.

Tot i les reiterades peticions per part de la representació dels treballadors per donar sortida a les reivindicacions, davant la inacció de l'empresa no ens queda altre camí que el de la mobilització.

Reus, 17 d'agost de 2021

Federació Comarcal Baix Camp-Priorat de la CGT