CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Vaga indefinida de 3 hores per torn de treball a Correus de Barcelona al C.L.I. (Centre de Logística Integral)

Divendres, 27 juny, 2014

VAGA INDEFINIDA DE TRES HORES PER TORN DE TREBALL A CORREUS DE BARCELONA AL C.L.I. (CENTRE DE LOGÍSTICA INTEGRAL)
 
La vaga indefinida de tres hores per torn (matí, tarda i nit) va començar ahir dimecres 25 de juny i va tenir un seguiment del 85% dels aproximadament 275 treballadors de plantilla. En les hores de les vagues dels treballadors es concentren davant del centre de treball. La Direcció de Correus, tenint coneixement de la convocatòria de vaga, ha ofert hores extres al col·lectiu més desafavorit, els fixos discontinus.
 
Al Parc Logístic de la Zona Franca (BCN) es va inaugurar el passat dia 23 de juny el CLI (Centre de Logística Integral) el flamant centre amb una superfície de 19.325 metres quadrats, que albergarà la quasi totalitat de l'activitat logística de Catalunya, sent la unificació de tres grans centres de correus: el CTP 2 (Centre de Tractament Postal), el CIT (Centre d'Intercanvi i Transports) i el CAM 2 (Centre d'Admissions Massives).
 
Malgrat que Correus es vanagloria de les condicions del nou centre, els treballadors denunciem: la precarietat que suposa el canvi d'horaris, el transport insuficient dels treballadors fins al centre de treball, la polivalència aplicada indiscriminadament en els llocs de treball que va en detriment de la qualitat en el servei, augmenta la penositat i la pressió sobre els treballadors i suposa una pèrdua d'ocupació considerable, la pèssima gestió del centre es veu agreujada amb la persona designada com a màxim responsable que arrossega darrere seu innombrables conflictes amb els treballadors i la manca de voluntat de la direcció de l'empresa per a suprimir o modificar el treball en dissabtes.
 
Per tots aquests motius els treballadors afectats, el dia 25 de juny van iniciar una vaga indefinida de les 3 últimes hores de la jornada dels 3 tunos, amb un seguiment àmpliament majoritari (85%).
 
A instàncies dels treballadors aquesta vaga està recolzada per CGT, UGT i SIPCTE-USOC que són majoria sindical a la província de Barcelona.
 
David Vicente, CGT-Correus Barcelona 691 506 695
Fina Muñoz, CGT-Correus Barcelona 607 217 049
Carlos Navarro, CGT-Premsa Barcelona 649 83 94 90

CGT CORREUS BCN

26 de juny del 2014