CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Vaga indefinida des del 21 de febrer a l’empresa CINTAROLEON (Cintes d’arrossegament d’equipatges de la terminal T-2 a l’Aeroport de Barcelona)

Dimarts, 8 abril, 2014

VAGA INDEFINIDA DES DEL 21 DE FEBRER A L'EMPRESA CINTAROLEON (CINTES D'ARROSSEGAMENT D'EQUIPATGES DE LA TERMINAL T-2 DE L'AEROPORT DEL PRAT)

La plantilla de manteniment de les cintes de l'equipatge a la T-2 de l'aeroport de Barcelona està realitzant aturades parcials des del passat 21 de febrer de 8'45 a 9'45 hores i de 11'45 a 12'30 hores.

La plantilla porta 105 dies sense cobrar les nòmines (gener, febrer, març), paga de nadal del 2013, nits de desembre del 2013, les més festius de desembre del 2012 i febrer del 2013, etc.

Aquesta vaga afecta a la normalitat de la facturació dels equipatges de la terminal T2 durant les aturades de 8:45-09:45 i de 11:45 a 12:30. on operen les companyies: RYANIER, EASY JET (aquestes dues són les que més vols tenen), KLM, AIRLINGUS, GermanWings, Transaero, PEGASUS, Belavia, MONARCH, Transavia, Transavia, AIR LINE, PIA, i algunes companyies russes., Recordem que el nostre treball consisteix en el manteniment i seguiment de la línia de les cintes transportadores d'equipatge i que tot funcioni correctament solucionant aquells inconvenients que de vegades succeeixen.

Estan havent retards d'hores en les sortides dels equipatges. Afecta de manera que les cintes es veuen parades alguns dies amb més volum de passatgers amb equipatges amb retards, a causa que els treballadors en aquests aturades deixen de fer la seva funció que és controlar i verificar el correcte funcionament de les cintes.

L'empresa tampoc compra gasoil per al vehicle de l'empresa, no podent assistir en un temps de resposta adequat a les avaries o parades del sistema que es produeixen a distàncies considerables. Tampoc tenim material per poder realitzar uns correctes manteniments preventius com correctius.

Fins ara les úniques notícies que tenim de l'empresa és que va presentar una sol·licitud al jutjat del mercantil num.2 d'ALACANT, el jutjat va nomenar un administrador concursal, on ell va informar al delegat de personal que vol pagar només 30 dies com marca la llei concursal, i tota la resta que ens deu, passar-ho a FOGASA .

La situació a l'Aeroport és diferent, AENA té retingudes tres mensualitats per pagar a l'empresa i en aquestes mensualitats estan els nostres salaris. Volem que l'administrador pagui les nostres nòmines ja que nosaltres hem vingut a treballar i hem generat aquests diners perquè l'empresa pugui cobrar o en aquest cas l'administrador concursal i poder pagar-nos el que ens deuen. Si no és així seguirem amb la vaga indefinida i no es descarta prendre altres mesures per tal que puguem cobrar les nòmines sense haver d'anar a parar al FOGASA.

CGT-CINTAROLEON.

DIDAC VALLS, CGT-CINTAROLEON. 655 774 965

CARLOS NAVARRO, CGT-PREMSA BARCELONA. 649 83 94 90

<\/span>
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció