CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Vaga Indefinida els caps de setmana a SEAT Componentes davant l’incompliment d’acords per part de l’empresa

Dimarts, 19 gener, 2016

La lluita contínua a SEAT Componentes. Després de desconvocar la vaga indefinida el passat 11 de gener, on es va aconseguir paralitzar el trasllat de personal a Martorell, amb un compromís d'obrír un procés de negociació on:
- Concretar les necessitats reals de plantilla.
- Reducció de dies pendents de gaudi per festiu treballat
- I la reincorporar dels traslladats al més aviat possible (aquests tenen com a màxim d'estada en SEAT Martorell fins a octubre).

L'empresa en el procés de negociació mantingut en aquests dies, una vegada més ha actuat de mala fe. L'empresa, el passat 14 de gener, ens va sol·licitar la necessitat de personal per treballar el cap de setmana, 24 treballadors el dissabte matí i 20 el diumenge nit. Per realitzar feines d'adaptació i millora de la instal·lació, on molts dels temes estaven relacionats amb temes de salut laboral. De manera que entre setmana no es veiés afectada la producció.

A canvi l'empresa es comprometia a:
- Portar el personal amb problemes mèdics de forma immediata, que va ser traslladat sense tenir en compte la seva situació personal.
- La tornada de la resta de companys s'avançaria per l'1 de juny.
- Eliminar les cèl·lules de manteniment, apostant pel servei de manteniment tornant a la situació anterior d'organització del servei.
- I un acord que estudiï les necessitats reals de personal amb una dinàmica de reducció d'hores acumulades per festiu treballat.

Es passa el tema a assemblea sent acceptada la proposta de l'empresa per l'avanç en els aspectes abans comentats. Però l'empresa trenca els pactes i en la reunió mantinguda amb la mateixa, el divendres 15, pretenia que el personal vingués també a produir, deixant clar l'intent de manipulació de la representació social.

Aquesta situació ens ha portat a les organitzacions sindicals a no permetre l'entrada de personal, formant piquets aquest cap de setmana passat i acordar la convocatòria de vaga indefinida per als caps de setmana, que avui dilluns es comunica formalment davant l'Administració.

A SEAT COMPONENTS NO SOBRA NINGÚ.

RETORN DELS 26 TRASLLADATS JA!

NO A L'ACUMULACIÓ D'HORES PER FESTIU TREBALLAT

PER L'OCUPACIÓ ESTABLE I DE QUALITAT

Dilluns 18 de gener de 2016

Secció Sindical de CGT a SEAT Componentes

Més informació:

- TWITTER CGT SEAT COMPONENTES

- TWITTER CGT BAIX LLOBREGAT

- WEB CGT SEAT COMPONENTES

<\/span>
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció