CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Vaga nacional contra Bolonya el dijous 12 de març

Divendres, 6 març, 2009

El Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans (SEPC) planta cara al mercantilisme i la privatització de l'Espai Europeu d'Educació Superior (EEES) o Pla de Bolonya.

El Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans veu amb molta preocupació els atacs constants de les administracions estatals i autonòmiques a l'educació publica d'aquest país. Nosaltres no permetrem que el futur quedi compromès pels interessos d'uns quants i per tant pensem plantar cara als projectes que actualment pretenen solucionar els problemes dels nostres instituts i universitats encaminant-les al mercantilisme i la privatització.

Com a resposta al la implantació de l'Espai Europeu d'Educació Superior (EEES) o Pla de Bolonya, el SEPC insta a tots els estudiants de secundaria i d'universitat a sumar-se a la Vaga nacional del dia 12 de març i a assistir a les manifestacions que es realitzaran a varies ciutats dels Països Catalans, sota el lema “Construïm la universitat pública del futur. Aturem Bolonya”.

Convocatòries de vaga i manifestacions:

12 de Març: Construïm la universitat pública del futur. Aturem Bolonya!

- Barcelona: 12h. Plaça Universitat

- Girona: 12h. Plaça Catalunya

- Lleida: 11.30h. Plaça Víctor Siurana (davant del rectorat)

- Tarragona: 12h. al Campus Catalunya

- Castelló: 12h. Plaça Maria Agustina

- Alacant: 12h. davant del Monument de la Mà

- Ciutat de Mallorca: 12h. Plaça del Tub

Igualment el SEPC dóna ple suport al professorat que lluita contra la Llei d'Educació de Catalunya i per tant s'adhereix a la jornada de vaga als centres d'Educació Primària i Secundària i a les manifestacions del dia 19 de març.

Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans (SEPC)

www.sepc.cat/