CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Vaga parcial al FNAC El Triangle (BCN) diumenge 5 de gener, convocada per CGT FNAC

Dissabte, 4 gener, 2014

VAGA PARCIAL A FNAC-EL TRIANGLE DIUMENGE DIA 5 DE GENER DE 12 A 14 I DE 18 A 20 HORAS UNA DECISIÓ MOLT MEDITADA

Companyes i companys:

CGT ha convocat vaga parcial per al proper diumenge 5 de gener. Hem pres aquesta decisió després de fer un exercici responsable d'anàlisi. Tot just hem abandonat un any 2013 que ha estat molt dur i en el que Fnac Espanya, malgrat estar en beneficis, ha apostat decididament per precaritzar encara més les nostres malmeses condicions laborals.

Constatem com Fnac Espanya aposta, sense cap pudor, per empitjorar les lamentables condicions que ens imposa el nostre Conveni. Pensem que en aquests moments, Fnac Espanya només pensa en obtenir un rendiment màxim, sense importar-li com l'obté.

Per això, desconfiem de la Direcció de Fnac Espanya i pensem que estem immersos en un procés imparable de DEGRADACIÓ DE LES NOSTRES CONDICIONS DE TREBALL, que va més enllà dels nostres lamentables salaris i que es reflexa en una insuportable càrrega de treball, molt estrès i un ritme de treball massa accelerat per al nostre benestar i el de la nostra salut.

A tot això hem d'afegir les pressions a les que ens veiem sotmesos cada dia per a vendre més SOCIS i ASSEGURANCES, arribant a l'extrem de que únicament se'ns valora per aquesta tasca.

Sabem que no us descobrim res de nou, però sí que creiem que aquesta trista realitat es pot canviar i que Fnac pot i ha de canviar el seu model de relacions laborals, fins i tot pel bé de l’Empresa.

Per tot això, us demanem que us adheriu a la vaga com un acte de protesta per demanar a Fnac Espanya un CANVI, una millora de les nostres condicions laborals.

Creiem que Fnac pot i ha de saber combinar la productivitat i el benefici amb un model de relacions laborals més just, més equilibrat, més constructiu i agradable per a tots.

CGT FNAC EL TRIANGLE

Més informació:

- PÀGINA FACEBOOK CGT FNAC EL TRIANGLE

- TWITTER CGT FNAC

E-MAIL:cgt.fnac@gmail.com