CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Vaga parcial i concentració el 30 d’agost a Correus de L’Hospitalet de Llobregat contra la càrrega de treball, la precarietat i l’incompliment del repartiment

Dimarts, 29 agost, 2017

PRIMERA JORNADA DE VAGA PARCIAL EN TOTES LES UNITATS DE REPARTIMENT DE L’HOSPITALET DE LLOBREGAT EL 30 D'AGOST DE 12h A 15h.

CONCENTRACIÓ 12h C/ PEDRAFORCA N º 1

Una vegada més, arribada l'època estiuenca, ens trobem davant la problemàtica agreujada de la falta de cobertura als nostres centres de treball. El que va començar fa uns anys com una cosa puntual s'ha anat generalitzant a totes les situacions en què pugui haver-hi seccions sense cobrir. Ens estem referint al doblatge, la qual cosa les prefectures anomenen eufemísticament pla de cobertura, i que no és una altra cosa que l'estalvi sistemàtic de sous en contractació, a costa de la nostra precarietat i d'incomplir el Servei Postal Universal.

Un 2x1 en què hem d'assumir amb el nostre esforç el treball de les companyes absents. Cada vegada es cobreixen menys vacances, cal doblar les baixes, jubilacions, vacants estructurals i les seccions dels “voluntaris” que se'n van a fer de caps. Tot això ens porta a situacions com les que estem vivint en aquests dies, com per exemple a Bellvitge, on hi ha 9 vacants de 38 seccions, la UR2 amb 8 vacants de 25 o la UR3 amb 6 vacants de 21.

Sabem que això comporta la impossibilitat del repartiment diari de tot el correu, amb el consegüent retard en els lliuraments, que afecta a la ciutadania de L’Hospitalet, o que hi hagi treballadors que per aconseguir-ho retallin el seu temps d'esmorzar, comencin a treballar abans d'hora o realitzin algunes labors de repartiment de forma incorrecta. Aquesta forma de treballar no és la solució al problema, al contrari, ho agreuja i ens acaba perjudicant a tothom.

Nosaltres creiem que per revertir aquesta situació solament ens queda un camí, el que sempre ha funcionat a la classe treballadora, l'organització, la unitat i la mobilització dels treballadors i treballadores afectades. Si no responem i anem assumint com a normal aquesta sobrecàrrega de treball i la deterioració del servei públic, cada vegada ens aniran estrenyent més i més. A Madrid porten mesos convocant aturades i vagues en molts districtes per reclamar contractació, i la seva lluita està donant fruits. Estenguem aquesta lluita a totes les poblacions on es donin les mateixes situacions.

També exigim l'obertura de noves borses de contractació, perquè els companys que ara són contractats sota la figura del “idoni” passin a tenir unes condicions de treball dignes, entenent que la precarietat d'unes és la precarietat de totes.

CAP BARRI SENSE CARTER!

ORGANITZACIÓ, UNITAT I LLUITA!

CGT Correus Barcelona

https://cgtcorreosbarcelona.com/2017/08/25/primera-jornada-de-huelga-parcial-en-todas-las-unidades-reparto-de-l-hospitalet-30-de-agosto-de-12-h-a-15-h-concentracion-12-h-c-pedraforca-n-o-1/amp/

l-hospi-imagen.jpg