CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

CGT convoca vaga a SEAT Martorell.

Dimecres, 22 febrer, 2023

La secció sindical de CGT a SEAT Martorell ha convocat una vaga per als dies 24 de febrer i 3 de març de 2023, en l'horari de 12:00h a 16:00h, així com una concentració a l'exterior de la fàbrica, davant de l'edifici corporatiu.

Els fets que han motivat aquesta convocatòria són els següents:

  • La successió d'acomiadaments que s'han dut a terme per part de l'empresa en aquest centre de treball, motivats principalment per l'acumulació de períodes d'incapacitat temporal o per ineptitud derivada d'una discapacitat provocada per l'activitat professional. Aquests fets no han estat reconeguts per l'empresa.
  • El cessament del company Antonio González Contreras, que va ser membre del comitè i delegat d'aquesta secció sindical. El cessament va ser motivat per una publicació a la xarxa social Facebook, en la qual el company denunciava una disminució en la qualitat dels vehicles de la marca, com a conseqüència de la destrucció d'alguns llocs de treball a l'empresa.

Fem una crida a l'afiliació a acudir a la concentració del dia 24 de febrer a les 13h davant de l'entrada nord! davant de l'edifici coorporatiu de SEAT Martorell.