CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Vaga treballadors/es de la Seguretat Social els Dijous del mes d’Abril

Dijous, 3 abril, 2008

Després d'un procés d'assemblees en aquelles províncies on tenim presència CIG, CGT-CAT, STERM, i altres en les quals els company i companyes s'han autoconvocat recollint les signatures del 40% de la plantilla, hem decidit donar un impuls definitiu a les mobilitzacions iniciades després de les insuficients millores de la RPT de Seguretat Social, convocant VAGA PARCIAL de dues hores, de 10 a 12 hores, (12:30 a 14:30 a Galícia) durant tots els dijous d'abril, començant avui 3 d'abril.


La continuïtat o intensificació de les mesures acordades es revisaran en les pròximes assemblees, així com, abans d'acceptar algun acord amb l'Administració. La convocatòria de VAGA s'ha fet a nivell estatal el que significa que tothom té cobertura legal per a secundar-la encara que no s'hagi realitzat assemblea en la seva província, encara que cap sindicat majoritari doni suport la VAGA, encara que et diguin que no és necessària perquè ells estan negociant.

PER UNA RPT MES JUSTA PER A TOTA LA SEGURETAT SOCIAL

Reivindicar una relació de llocs de treball global que inclogui a tots els organismes i llocs de les Entitats Gestores i Serveis Comuns de la Seguretat Social, i que estigui basada en criteris objectius, on es defineixin les funcions de cada lloc i es respongui al principi d'IGUAL “TREBALL, IGUAL SALARI”. Relació de llocs de treball que ha de complir la legalitat i reconèixer, econòmicament, les especificitats de cada lloc en el complement específic, no marcant una nova diferència fictícia i discriminatòria en el nivell de complement de destinació que atempta contra els principis d'igualtat, mèrit i capacitat.

MÍNIM NIVELL 17 PER A TOTS

Establiment de NCD 17 com nivell mínim per al subgrup C2, pujades del nivell mínim dels altres subgrups, pujada de nivell dels actuals Caps de Negociat, Secció i Àrea. Perquè l'Administració d'auxiliars que hi havia en 1988 ha passat a ser una Administració de gestors, es necessita més promoció interna i més funcionaris dels subgrups A1 i A2.

PUJADA DEL COMPLEMENT ESPECÍFIC PER A LA XARXA LOCAL

És necessari retribuir adequadament l'esforç dels companys i companyes que atenen al públic durant tota la jornada, ja que les mesures adoptades recentment són del tot insuficients, així com augmentar les plantilles per a oferir un millor servei a la ciutadania.

CLÀUSULA DE REVISION SALARIAL PER LLEI

Que s'habilitin els fons necessaris per a pal·liar la pèrdua de poder adquisitiu que sofrim l'any passat, així com la més que previsible del present, i s'institueixi en l'any 2009 la clàusula de revisió salarial per llei, tal com la tenen els pensionistes i la majoria dels convenis col·lectius.

JUBILACIÓ ANTICIPADA I PARCIAL

Dret a la jubilació anticipada voluntària als 60 anys amb 30 anys de cotització, 35 per al 100% i jubilació parcial.

No podem esperar més, la reiteració en l'incompliment de les promeses de tot tipus, incloses les electorals, han alimentat un escepticisme que ens ha obligat a actuar en positiu mitjançant aquesta convocatòria.

Els motius tenen la suficient rellevància com perquè el crit de JA N'HI HA PROU! s'escolti amb rotunditat.

Els dijous del mes d'abril, tothom a la vaga.

FETAP-CGT

 

  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció