CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Vagues a SITEL Barcelona i a UNITONO

Divendres, 6 febrer, 2009

Des del Sindicat de Transports de CGT Barcelona us volem convidar a participar en les mobilitzacions que, des del sector de Telemàrqueting, es realitzaran el pròxim dilluns 16 de febrer amb aturades parcials a SITEL BARCELONA i concentració a UNITONO. Preguem una participació massiva de tots vosaltres per poder assistir als diferents actes programats per a aquest dia. Us adjunt les notes que des de les seccions implicades ens han fet arribar per a la seva difusió.

Àngel Gonzalez Lara

Secretari de Transports de CGT Barcelona

Sitel Barcelona

Vaga a Sitel Barcelona.

Des de la Secció Sindical de CGT a Sitel Barcelona us informem que el DILLUNS 16 de FEBRER DES DE LES 11 hores FINS A LES 13 hores ens concentrarem en un dels nostres centres al carrer Fluvià 65 (metro Selva de Mar, tramvia o autobús)

Us esperem a tots per a reclamar entre altres coses que es torni a obrir el centre de Sitel a Valladolid que s'ha tancat de la nit al dia dijous passat 29 de gener acomiadant gairebé 300 treballadors que prestaven el servei d'atenció al client d'Ono.

No als sous encoberts, no als acomiadaments il·legals!!

Farem vaga a les següents franges horàries:

Torn nit: diumenge 15 de febrer de 23 -01 hores

Torn matí: dilluns 16 de febrer de 11 hores a 13 hores CONCENTRACIÓ al carrer Fluvià 65

Torn tarda: dilluns 16 de febrer de 17 a 19 hores

Qualsevol dubte consultar-lo amb la Secció Sindical de Sitel: CGT_SITEL_BARCELONA(arroba)yahoo.es

Si us plau, els que pugueu, aviseu-nos si vindreu i quants sereu.

Moltes gràcies a tots!
Us estarem esperant !

UNITONO

CONCENTRACIÓ DE DELEGATS PER A EXIGIR LA READMISSIÓ IMMEDIATA DEL DELEGAT DE LA CGT ACOMIADAT A UNITONO MADRID, AIXÍ COM LA RETIRADA DELS EXPEDIENTS SANCIONADORS D'UNS ALTRES DOS DELEGATS DE LA CGT A L'EMPRESA.

16 DE FEBRER DE 2009 DE 12.00 A 13.00 HORES

UNITONO BARCELONA

FELIP II, 108 (Metro Sagrera - línia vermella)


Barcelona: CGT convoca el dilluns 16 de febrer vaga i concentració d'11 a 13 hores a c/Fluvià 65 a l'empresa de Telemarketing Sitel Ibèrica

Des de Barcelona dóna servei d'informació i atenció al client de les empreses: 11888 (pàgines grogues), gas natural, endesa, philips, clikair, panrico, danone, etc. La vaga afecta als 3 centres de treball de Sitel Ibèrica de Barcelona formada per uns 1.500 treballadors aproximadament i a la resta de centres de treball de tota Espanya (Madrid, Sevilla) amb uns 3.500 treballadors. Aquesta multinacional de capital canadenc-nordamericà té uns 65.000 treballadors en tot el món.

CGT és el sindicat majoritari en tot l'Estat espanyol. Els motius de la vaga són el tancament fulminant el dia 29 de Gener del centre de treball a Valladolid (que donava exclusivament el servei d'atenció al client ONO) que ha deixat sense treball a 300 treballadors deslocalizant-lo a Xile i Colòmbia. No va haver-hi avís previ de tancament al Comitè d'Empresa, no hi ha hagut negociació, els treballadors es van assabentar del tancament quan pretenien incorporar-se per a realitzar la seva jornada laboral, i es trobaven amb guàrdies de seguretat que els acompanyaven de dos en dos fins a l'oficina perquè els lliuressin la carta d'acomiadament. Així en cada torn de treball i amb els 300 treballadors.

CGT considerem que aquest format de tancament salvatge, incomplint la legislació i amb mètodes mes semblants als que es poguessin utilitzar en països autoritaris que en els quals en teoria hi ha una legislació laboral que marca unes regles a seguir, s'està posant de moda i no està sent impedit per les autoritats laborals, qui deurien obligar-los a reprendre l'activitat i seguir els passos marcats en la legislació.

CGT exigeix que es reobri el centre de treball de Valladolid i que cessi el tracte irrespetuós amb els treballadors. Volem que es bandegin els mètodes de segles passats i es respectin les més elementals relacions humanes i laborals.

La vaga és de 2 hores per torn i comença el diumenge 15 de 23 a 1 de la matinada del dilluns, el dilluns 16 de 11 a 13 hores i de 17 a 19 hores. En les franges horàries de les vagues no hi haurà informació per als usuaris.

CGT Barcelona