CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Vagues de 24 hores dels treballadors i treballadores de SELSA, empresa de la neteja de col·legis de Cornellà

Dimecres, 12 desembre, 2007

El dimarts 11 i el dimecres 12 de desembre.

Els treballadors i treballadores de l'empresa SELSA, encarregada de la neteja dels col·legis i dependències municipals de Cornellà, porten ja molt temps reivindicant la millora de les condicions de treball. La Direcció de l'empresa i l'ajuntament, davant aquestes reivindicacions, mantenen una actitud arrogant i irresponsable.

Els treballadors estan realitzant un dur treball perquè els col·legis i altres centres municipals estiguin en les condicions de neteja i higiene que els nens i altres ciutadans usuaris d'aquestes instal·lacions es mereixen. El sentit de la responsabilitat que estan mostrant els treballadors de SELSA és enorme, ja que amb una plantilla molt curta estan realitzant tot el treball de neteja per un salari vergonyós, que en el cas d'una netejadora és de 717€ al mes.

Per aquests motius, per reivindicar un augment de sou i altres millores, els treballadors i treballadores de SELSA van convocar vaga el passat mes de Novembre i han tornat a convocar aturades de 24 hores durant el dimarts dia 11, i també el dimecres dia 12, en que han convocat una concentració a partir de les 9.30h en la Plaça de l'Ajuntament de Cornellà, d'on sortir en manifestació pels carrers de Cornellà.

Si la situació actual es manté, els treballadors i treballadores de SELSA realitzaran una vaga indefinida a partir del 8 de Gener de 2008.

Secretaria de Relacions amb els Mitjans de Comunicació CGT Catalunya