CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Valoració concentració de CGT #10D a l’esdeveniment mundial #HPdiscover a #BCN pels acomiadaments a #HP

Divendres, 13 desembre, 2013

Concentració de CGT el #10D a l´event mundial #HPdiscover a #BCN pels acomiadaments a #HP

El passat dimarts 10 de desembre del 2013, s'ha realitzat una concentració per uns 100 afiliats de CGT en l'esdeveniment internacional Discover HP a partir de les 9 hores del matí a la Fira 2 de GranVia Hospitalet, en protesta contra la política d'acomiadaments que practica la multinacional contra els treballadors de HEWLETT PACKARD ( HP ) . La concentració ha durat fins a les 11'30 hores , repartint octavetes als visitants, llançant proclames per la megafonia , etc .

Davant la nul·la sensibilitat social i la nul·la voluntat de negociació , els treballadors denuncien els acomiadaments davant directius i clients de la multinacional a la Fira de Barcelona .
 
Després de dos anys intentant aturar la sagnia d'acomiadaments perpetrada per HP , i davant els més de 40 acomiadaments perpetrats l'últim trimestre, la representació sindical ha reprès les accions contra la Direcció d'HP , a la fira bianual que la multinacional nord-americana celebra cada any a diferents ciutats del món i que en aquesta ocasió ha recaigut a Barcelona , a la Fira Gran Via .
 
Assisteixen a aquest esdeveniment Meg Whitman , presidenta i CEO d'HP a nivell mundial , i la cúpula de directius de la multinacional nord-americana . Així mateix , han assistit l'assistència dels més importants representants del Govern de la Generalitat i del Govern d'Espanya .
 
CGT esperem que aquesta mobilització faci visible a l'exterior la inoperància de la Direcció i el departament de RRHH d'HP a Espanya , incapaç de posar fi a un conflicte en vies de enquistar i cronificar per la seva mala praxi .
 
antecedents :

En HP portem 3 anys de lluita contra els acomiadaments a la multinacional , motivats únicament per una insaciable fam de beneficis i un cec autoritarisme . En aquest temps hem fet vagues , manifestacions , concentracions , escraches en fires i així fins a 58 diferents accions que teniu recollides visualment en aquesta pàgina :

http://cgtinformatica.org/?q=la-lucha-de-los-trabajadores-de-hp

Situació actual :

Després d'una vaga indefinida que va posar a l'empresa contra les cordes , els acomiadaments han tornat . El proper 10- D mostrarem el nostre rebuig a l'estratègia d'aquesta multinacional a Barcelona Fira 2 , un esdeveniment mundial que recorre cada any una ciutat diferent del planeta , el Discover HP .
 

CGT HP

Més informació:

JORDI SALADIE. CGT - HP BARCELONA. 653 610 700
OSCAR MURCIANO. CGT -HP BARCELONA. 658 598 149

- [WEB CGT HP->Més informació:

http://www.cgt-hp.org/]

- TWITTER CGT HP

HP PROU ACOMIADAMENTS #10D

#HPDISCOVER PROU ACOMIADAMENTS #10D

<\/span>
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció