CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Valoració de CGT Ensenyament de la vaga d’educació del 24 d’octubre contra la LOMCE, la LEC i les retallades

Divendres, 25 octubre, 2013

Cartell assemblea docents 29 d'octubre

24 D’OCTUBRE: L’ÈXIT ENS OBLIGA A CONTINUAR EN LA LLUITA

Hem de felicitar-nos pel seguiment massiu de les manifestacions d’ahir a Catalunya, especialment la de Barcelona amb més de 150.000 persones (7000 a Girona, 4500 a Tarragona, 3000 a Lleida).

Hem de felicitar-nos per la participació en la vaga d’una part significativa dels i de les docents malgrat tots els intents per difuminar la seva importància (“…la LOMCE no s’aplicarà, encara menys a Catalunya, amb un dia no n’hi ha prou, amb les vagues no s’aconsegueix res…”)

Hem de felicitar-nos de l’esperit combatiu i reivindicatiu d’una part molt significativa de l’alumnat català malgrat tots els entrebancs que l’administració educativa i les direccions d’alguns centres els han posat per poder fer assemblees i per exercir el seu dret de reunió i de vaga.

Hem de felicitar-nos pel compromís de moltes mares i pares i de molta ciutadania amb la causa de l’ensenyament públic i de la seva dignitat, qualitat, inclusivitat i equitat.

Per a CGT Ensenyament, el dia després de la vaga és de satisfacció però no és de descans. No serà de descans tampoc per a Wert ni per a Rigau i per motius diferents. El nostre compromís amb la gent amb la qual vàrem coincidir ahir és continuar en peu, continuar en la lluita.

Des de CGT Ensenyament cridem als i a les docents a participar activament en l’assemblea del proper dimarts, 29 d’octubre a les 18h, a l’Institut Moisès Broggi de Barcelona per posar en comú propostes de continuïtat.

Des de CGT Ensenyament ens comprometem a mantenir tots els ponts i totes les coordinacions amb la resta d’organitzacions per continuar la lluita contra la LOMCE, les retallades i la LEC.

Barcelona, 25 d’octubre de 2013

Federació d'Ensenyament de CGT Catalunya

http://cgtense.pangea.org/spip.php?article3542

http://cgtense.pangea.org/IMG/pdf/Valoracio_vaga_24o.pdf

>>> Pla de lluita de CGT Ensenyament per l’Assemblea de Docents del 29 d'octubre:
http://cgtense.pangea.org/IMG/pdf/OCTAVETA_CRIDANT_ASSEMBLEA_29oct_CONTRA_2_-2.pdf

>>> Vídeo manifestació 24 d'octubre a Barcelona: ni LOMCE, ni LEC, ni retallades.

http://www.youtube.com/watch?v=XtJoSTqGA0s&feature=youtu.be

>>> Fotografies manifestació 24 d'octubre a Barcelona: ni LOMCE, ni LEC, ni retallades:

http://www.flickr.com/photos/cgtensenyament/sets/72157636912990105/