CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Valoració de CGT/PSA de la desconvocatòria de vaga a autobusos TMB

Dimecres, 18 setembre, 2013

Diuen que quan un no accepta la realitat, al final acaba donant-se de cap contra un mur, i això és el que li ha passat als sindicalistes d'ACTUB / COS, per la seva obstinació a voler anar en contra de la voluntat de la majoria de els treballadors / es, i per voler imposar, per les bones o per les males una vaga indefinida que la plantilla no veia com la millor opció per defensar al company Bonilla (a l'assemblea del dia 12 només va anar el 10% de la plantilla i d'ells només van votar la proposta d'ACTUB / COS 87 companys / es)

L'acomiadament de Bonilla va anar malament des del principi, perquè CGT/PSA ens assabentem de l'acomiadament al juny, quan ACTUB va acudir al Comitè d'empresa, i no a nosaltres, buscant suport. Des de CGT/PSA ens hem posat a disposició dels companys / es, com no podia ser d'altra manera.

És cert que l'empresa va fer la seva feina d'intoxicació en contra de Bonilla, i alguns companys/es van caure en el parany, però també és cert que ja són molts anys de mobilització i merders, i una part important de la plantilla dóna símptomes d'un cert afartament i vol, tot i recolzar la readmissió de Bonilla, una temporada de "tranquil·litat", que dubtem molt que la Direcció ens vagi a atorgar.

Tenint en compte aquesta situació, des de CGT/PSA vam fer una proposta perquè Bonilla reingrés, i es va fer, després d'una gran campanya de sensibilizació, una aturada al mes i una assemblea en llocs públics de Barcelona, ​​per després apretar segons el resultat del judici, tot això assegurant-nos que Bonilla no passés dificultats econòmiques.

Els sindicalistes d'ACTUB/COS, els mateixos que al juny preferien que els diners de l'entrepà vagi a mans dels polítics abans que a les nostres nòmines, un mes després, al juliol, no van tenir miraments a exigir a la plantilla una vaga indefinida, i defensar amb ungles i dents aquesta proposta a l'assemblea vergonyosa del dia 12.

Anomenem vergonyosa a aquesta assemblea, perquè per a alguns (COS i companyia) l'acomiadament de Bonilla era el de menys, l'important va ser atacar CGT/PSA, culpar els nostres companys de tots els mals de TB, intentar destruir al sindicalisme combatiu, i de pas, esgarrapar algun vot per a futures eleccions sindicals.

Tot el que va estar a les cotxeres de Sants va poder veure amb els seus propis ulls com es va manipular el recompte de vots, i davant aquesta situació, CGT/PSA retirem la nostra proposta per no dividir més a la plantilla quedant vigent la vaga indefinida d'ACTUB/COS .

http://www.youtube.com/watch?v=7hBayiSYf5s&feature=c4-overview&list=UUBwlJ3XMMh9kZUqIqPHHzBw

Divendres va passar el que la lògica deia que passaria, van secundar la vaga tot just 100 conductors, quedant ferits de mort les aturades i afeblint l'assemblea de treballadors/es.

Tres dies després d'esgargamellar a crits per la vaga indefinida sense prendre en compte l'estat de la plantilla, els sindicalistes de COS i ACTUB completen la seva tremenda irresponsabilitat: uns dissolen "el seu Comitè de vaga" i diuen que tornen a treballar i a secundar les aturades "com qualsevol treballador" com si la cosa no anés amb ells, i els altres, davant el fracàs de la convocatòria proposen "un referèndum" per decidir les aturades Sembla increïble, però de vegades la realitat supera la ficció.

Aquesta situació té un clar guanyador, i és la Direcció de TB, els treballadors/es hem perdut per una temporada una eina molt valuosa, com és l'assemblea.

Des de CGT/PSA sempre intentem parlar clar, i hem de dir que aquesta "guerra sindical" no ens agrada, no és la nostra, no la vam començar, però estem farts que ens ataquin, ens diguin "traïdors, i venuts" pel fet de pensar diferent o veure les coses d'una altra manera.

Segurament vindran temps durs, ja que la direcció intentarà aprofitar aquesta situació creada per 4 aventurers que juguen amb coses molt serioses, com per ex., Les vagues. Si la plantilla no posa ordre, ningú ho farà.

Nosaltres diem que Bonilla ha de ser readmès, surti el que surti en el judici, i si la vaga indefinida plantejada per ACTUB/COS ha fracassat cal seguir intentant-ho per altres mitjans.

Esperem, sense moltes esperances, que aquests "generals" aprenguin per a la propera vegada que sense soldats no es pot anar a la guerra. ..

BONILLA READMISSIÓ!!!

CGT/PSA A TB (TMB BUS)

Més informació:

- WEB CGTPSA

- TWITTER CGTPSA

- SLIDESHARE CGTPSA

<\/span>
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció