CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Valoració de les aturades als Ferrocarrils de la Generalitat i properes convocatòries de mobilitzacions

Dijous, 8 juliol, 2010

La valoració d'aquesta primera etapa de les mobilitzacions dels treballadors de FGC, en la seva lluita contra la vulneració del conveni col·lectiu i la retallada salarial que comporta l'aplicació del Decret Llei 3/2010 de 29 de maig, és positiva. Arrenquem amb certa timidesa, amb una mica de por en el cos de molta gent jove, no tenien experiències d'aquest tipus, però hem anat creixent a poc a poc, superant els dubtes que a molts els assaltaven. Hem anat sumant mobilització a mobilització, cita a cita, arribant a xifres de participació esperançadores en les últimes convocatòries.

Els errors comesos en aquesta primera etapa han servit perquè aquells que tenien la convicció que el conflicte se solucionaria a la fi de juny, s'adonessin que fa falta més mobilitzacions i més contundents. En aquesta tesitura es trobava la UGT. El passat dia 6 de juliol les quatre seccions sindicals que configuren en Comitè d'Empresa de FGC es van reunir per a valorar les accions portades a terme i preparar un altre calendari de mobilitzacions, a més de diferents actuacions en diferents àmbits.

Aquest és el calendari de mobilitzacions convocades a partir d'ara:

Reunits els Responsables de les Seccions Sindicals, la Presidenta i el Secretari del Comitè s’acorda el CALENDARI SINDICAL DE MOBILITZACIONS següent:

13 de Juliol 17 hores CONCENTRACIÓ ST. BOI

20 de Juliol 08 hores CONCENTRACIÓ ST. CUGAT

27 de Juliol 10 hores BOTIFARRADA NEO

15,30 hores BOTIFARRADA NEO
(Coincidint amb el Consell d’Administració de FGC)

02 de Setembre 10 hores ASSEMBLEA / 17 hores ASSEMBLEA
(Informarem del lloc de l’Assemblea)

07 de Setembre (*) VAGA
(2 a 4 matinada, 7 a 9 matí i 18 a 20 tarda)

14 de Setembre (*) VAGA
(2 a 4 matinada, 7 a 9 matí i 18 a 20 tarda)

21 de Setembre (*) VAGA
(2 a 4 matinada, 7 a 9 matí i 18 a 20 tarda)

(*) Els dies 20 i 21 de Setembre de la convocatòria anterior, seran desconvocats, per propiciar una convocatòria més unitària.

Secció Sindical CGT FGC