CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Valoració eleccions sindicals de CGT-Unipost

Dissabte, 5 maig, 2007

I DESPRÉS DE LES ELECCIONS, QUÈ?

Primerament volem donar les gràcies a tots els treballadors i treballadores d'Unipost Barcelona que han depositat la seva confiança en CGT donant-nos el seu vot i també a aquells que han optat per donar aquest vot a altres forces sindicals, perquè el primordial en qualsevol tipus de sufragi és el que la gent participe com ho ha fet en les eleccions sindicals d'Unipost Barcelona.


La valoració que la Secció Sindical de CGT fa dels resultats electorals del passat 17 d'abril és evidentment molt positiva, no podem dir una altra cosa després d'haver obtingut més del 50% dels vots emesos i més del 50% dels delegats triats. Hem guanyat en vots clarament en tres centres, Ballester, Borrell i Filipines, hem guanyat en el Col·legi electoral de qualificats i no qualificats del centre d'Indústria (ara Pablo Iglesias), centre on ens hem situat en global com a segona força sindical igual que en el centre de Sant Joan. Per tant, els treballadors han depositat el vot majoritari a la CGT, donant la força que necessitem per a continuar treballant des de l'opció sindical que CGT representa: participativa, transparent, honesta i lleial a totes i tots.

Nota de la redacció de la Web:
Unipost,
amb més de 4.000 treballadors/es, més de 500 milions d'enviaments gestionats a l'any i 15.000 empreses-clients, és la principal companyia postal privada, present en tots els territoris de l'Estat Espanyol, especialitzada en la gestió de la correspondència empresarial.

I diem que és molt positiva, però ho fem sense falses eufòries, no caurem en el triomfalisme i seguirem treballant amb molta més il·lusió, si és possible, per aconseguir els objectius proposats. Des de CGT sabrem gestionar amb maduresa aquests resultats, no us càpiga dubte, ja que no són les primeres eleccions sindicals que guanyem a Barcelona, anteriorment ja CGT les va guanyar en 1998 i en 2003 , ara en el 2007 no hem fet més que consolidar-nos com a primera força marcant distàncies amb les formes de fer sindicalisme d'altres forces.

I tot això a pesar que CGT ha sigut objectiu d'una campanya d'insults, de mentides, de veritats a mitges i de barbaritats sense límit per part d'alguns, “del nom del qual no volem ni recordar-nos”, i que consti que ja ho vam advertir abans que comencés la campanya electoral. Alguns es pensen que per a aconseguir un vot val tot, inclús arribar-nos a comparar amb Franco o Hitler, però mira per on els treballadors d'Unipost han demostrat ser més intel·ligents que tot això i han donat una lliçó als que empren aquestes formes per fer sindicalisme. No entrarem en més detalls respecte a allò que s'ha passat durant la campanya i volem mirar al futur.

CGT seguirà amb la seva forma de treballar, la forma d'aquests anys i que passa per això de sempre però ens agrada recordar-ho: INFORMACIÓ, TRANSPARÈNCIA, PARTICIPACIÓ I DECISIÓ DELS TREBALLADORS I TREBALLADORES.

Volem mirar al futur i a mitjà termini se'ns presenta ja la negociació del 2n Conveni d'Unipost, una negociació que ha de convertir el nostre Conveni en UN CONVENI SOLIDARI I JUST amb els treballadors i treballadores d'Unipost, on es revalorin no només els aspectes econòmics sinó també els aspectes socials i laborals. La CGT plantejarà una negociació de conveni PARTICIPATIVA, una negociació on siguin els treballadors i les treballadores els que aportin idees, on prenguin part activa en la presa de decisions i que entre tots i totes siguem artífexs d'aconseguir un conveni que miri per al futur i NO un conveni que tapi forats i ens distanciï de la realitat.

Des de CGT sabem que per a aconseguir els objectius que com a treballadors i treballadores ens marquem hem d'estar tots units, treballadors i sindicats, i en CGT sabem que hem de treballar conjuntament amb altres forces sindicals per a benefici de totes i tots els treballadors.

Salut a tots i a totes.

SECCIÓ SINDICAL DE CGT UNIPOST BARCELONA