CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Valoració mobilitzacions #19J a Catalunya de la Secretaria d’Acció Sindical CGT Catalunya

Divendres, 20 juliol, 2012
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print

cgt_catalunya_logos.jpg

Ahir dijous 19 de juliol hem sigut testimonis de una de les mobilitzacions mes exitoses i massives dels últims temps arreu de Catalunya.

Barcelona, Terrassa, Sabadell, Girona, Tarragona, Tortosa, Lleida, Mollet, Vic…. i el dissabte Reus.

Podem dir que entre totes les manifestacions 500,000 treballadors/es han sortit al carrer en ple mes de Juliol a dir que ja en tenim prou que els nostres drets siguin escombrats pel Govern anti-obrer, anti-popular i amic de les grans fortunes, banquers i empresaris sense escrúpols del Partit Popular, el recolzament i participació activa de CiU, la oposició absent del PSOE (un dels eslògans mes cridats era PP-PSOE la mateixa merda son) i que cal continuar amb les mobilitzacions.

Tenim en l’horitzó una Vaga General a la tardor.

Des de CGT Catalunya volem dir-ho sense amagar res a ningú, per a nosaltres les mobilitzacions no són un fi en si mateix. No serveix de gaire sortir al carrer, abraçar-nos i dir que bé,quanta gent hi ha al carrer.

Nosaltres tenim uns objectius clars. Construir una societat per a les persones, treballar per viure i no al contrari, repartiment de la riquesa i de la feina, una societat sense explotats ni explotadors, un món en que els pobles visquin en germanor i pau.

Cal una ruptura democràtica amb el sistema heretat del franquisme i anar a una radical transformació de la política econòmica que ens governa i que només ens portarà pobresa a la majoria i un enriquiment brutal a una minoria.

Carlos Garcia. Secretari d'Acció Sindical de CGT Catalunya, a 20 de Juliol del 2012

<\/span>
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció