CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Valoració mobilitzacions #19J a Catalunya de la Secretaria d’Acció Sindical CGT Catalunya

Divendres, 20 juliol, 2012

cgt_catalunya_logos.jpg

Ahir dijous 19 de juliol hem sigut testimonis de una de les mobilitzacions mes exitoses i massives dels últims temps arreu de Catalunya.

Barcelona, Terrassa, Sabadell, Girona, Tarragona, Tortosa, Lleida, Mollet, Vic…. i el dissabte Reus.

Podem dir que entre totes les manifestacions 500,000 treballadors/es han sortit al carrer en ple mes de Juliol a dir que ja en tenim prou que els nostres drets siguin escombrats pel Govern anti-obrer, anti-popular i amic de les grans fortunes, banquers i empresaris sense escrúpols del Partit Popular, el recolzament i participació activa de CiU, la oposició absent del PSOE (un dels eslògans mes cridats era PP-PSOE la mateixa merda son) i que cal continuar amb les mobilitzacions.

Tenim en l’horitzó una Vaga General a la tardor.

Des de CGT Catalunya volem dir-ho sense amagar res a ningú, per a nosaltres les mobilitzacions no són un fi en si mateix. No serveix de gaire sortir al carrer, abraçar-nos i dir que bé,quanta gent hi ha al carrer.

Nosaltres tenim uns objectius clars. Construir una societat per a les persones, treballar per viure i no al contrari, repartiment de la riquesa i de la feina, una societat sense explotats ni explotadors, un món en que els pobles visquin en germanor i pau.

Cal una ruptura democràtica amb el sistema heretat del franquisme i anar a una radical transformació de la política econòmica que ens governa i que només ens portarà pobresa a la majoria i un enriquiment brutal a una minoria.

Carlos Garcia. Secretari d'Acció Sindical de CGT Catalunya, a 20 de Juliol del 2012

 

  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció