CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Vè Congrés CGT Balears: Nou Secretariat Permanent

Dimarts, 5 juny, 2007

Helena Herrera Gorosito ha estat escollida, quasi unànimement, com a nova secretària general de la CGT de les Illes Balears, durant la celebració del V Congrés realitzat durant els dies 1 i 2 de juny a Ca ses Monges de Son Roca. Herrera substitueix en el càrreg a Josep Juárez, que dimiteix desprès de vuit anys com secretari general, el qual desenvoluparà les tasques de secretari d’Acció Sindical.

Helena Herrera prové de la immigració argentina i fins ara era la responsable de la secretaria de Gènere. En el seu discurs va fer una aposta clara per la dona, la joventut i la immigració. Amb un informe molt positiu de la gestió realitzada fins ara, Josep Juárez inicià la segona jornada de treball del V Congrés Confederal de la CGT a les Illes Balears, que va concloure amb l’elecció del nou Secretariat Permanent al front del qual se situa la nova secretaria general. La resta de membres integrants del nou SP queda de la següent manera:

- Secretari d’Acció Sindical: Josep Juárez
- Secretari d’Organització: Pep Oliver
- Secretari d’Administració i Finances: Sebastià Ferrer
- Secretari de Comunicació i Formació: Josep Torres
- Secretari de Assessoria Jurídica: Juan Carlos Rubio
- Secretari de Salut Laboral: Francisco Canet
- Secretraria de Gènere: Pilar Santander
- Secretari de Immigració: Carlos Augusto Martini

La secretaria d’Acció Social queda buida fins a la realització d’una plenària monogràfica a finals de setembre, on se debatran les línies a seguir dins una àrea tan important per la CGT.

Per acabar no em resta més que donar la més calorosa felicitació i les més sentides paraules d’encoratjament a Helena Herrera en aquesta nova tasca que se li encomana i que,ben segur, desenvoluparà amb la mateixa eficàcia en què ha actuat fins ara.

Palma, 4 de juny 2007

Secretari de Comunicació CGT Balears